Siirry sisältöön

Esitys peruttu. Koko perheen sirkus- ja musiikkiteatteriesitys Pyhän päärynän legenda

Esitys peruttu sairastapauksen vuoksi. Uusi esitysaika 9. heinäkuuta klo 13 Runebergin puistossa.

Säilättäret pressikuva.

Säilättärien esitys Pyhän päärynän legenda kiidättää katsojansa keskelle keskiajan mysteerinäytelmää, joka yhdistää sirkusta ja musiikkiteatteria saumattomaksi kokonaisuudeksi. Esitys pitää sisällään vinksahtaneita visuaalisia elementtejä ja absurdeja tapahtumia neljän naisen juhlapidoista Pyhän Päärynän juhlan yönä.
Esityksessä nähdään muun muassa nuorallatanssia, veitsenheittoa ja pullojen päällä tasapainoilua sekä tietenkin laulua, tanssia ja huumoria.
Säilättäret ovat: Sini Napari, Juuli Hyttinen, Milla Kurronen ja Kanerva Keskinen. Säilättäret esiintyvät Härkätien Leikareiden säestämänä. Härkätien Leikarit käyttävät keskiajalle tyypillisiä instrumentteja kuten harppuja, luuttua ja kampiliiraa.
Esitys on suomenkielinen ja sen kesto on 50 minuuttia.


Osallistu julkisen taideinstallaation tekoon


Esityksen jälkeen klo 14 Kulttuuritalo Grandin ala-aulassa voi osallistua julkisen taideinstallaation luomiseen. The Forgotten Keys (suom. Unohdetut avaimet) -työpajoissa kootaan yhteen henkilökohtaisia tunteita liikkuvaksi taideinstallaatioksi.
The Forgotten Keys -taiteilijakollektiiviin kuuluu draamataiteilija ja ohjaaja Jordy Valderrama, kuvataiteilija ja taidekasvattaja, Emma Hovi, kuvataiteilija ja kuraattori Terese Kühl, valokuvaaja Riband Kurd ja koreografi ja multimediataiteilija Beniamino Borghi.
Esitykseen ja työpajaan on vapaa pääsy.