Skip to content

Vastaa Team Porvoo -kyselyyn Taidetehtaasta

Kulttuuri ja kongressikeskus Taidetehdas on moneen taipuva tapahtumatalo sekä yleisötapahtumille että kokouksille ja yritystapahtumille.

Talossa järjestetään viikoittain konsertteja, näyttelyitä ja muita tapahtumia. Kauppakujan liikkeissä voi käydä ostoksilla, modernissa elokuvateatterissa näet aina elokuvamaailman uusimmat tuulet ja talossa toimii myös mm. lounas- ja illallisravintola, tanssikoulu, matkailuneuvonta ja lipunmyynti lippu.fi.

Kaupunki kartoittaa Team Porvoo -älypuhelinsovelluksen avulla, onko Taidetehtaasta tullut osa porvoolaisten arkielämää? Missä tapahtumissa käydään, mitä palveluita käytetään ja kuinka usein Taidetehtaan alueella tulee käytyä. Mitä palveluita mahdollisesti puuttuu alueelta, onko porvoolaisilla toiveita artistien suhteen tai miten esimerkiksi Taidetehtaan yleisökäymälöitä voitaisiin ehostaa? Voiko wc:ssä käynti olla elämys?

Maksuttoman Team Porvoo -sovelluksen älypuhelimeensa lataavat asukkaat pääsevät pikakyselyjen kautta vaikuttamaan kaupungin kehittämiseen, ja he kuulevat samalla myös kaupungin ajankohtaisista asioista. Sovelluksen voi ladata Android-puhelimelle Google Play -kaupasta ja iPhonelle Apple App Storesta. 

Team Porvoo

12.1.2018 13:50

Tunnisteet: Team Porvoo