Ympäristöterveydenhuolto

Vastaa kyselyyn

Haluamme kehittää Porvoon kaupungin ympäristöterveydenhuollon toimintaa ja lisätä asiakastyytyväisyyttä. Meille on tärkeää kuulla sinun mielipiteesi, joten kutsumme sinut ystävällisesti vastaamaan ympäristöterveydenhuollon asiakastyytyväisyyskyselyyn.

Vastaa ympäristöterveydenhuollon asiakastyytyväisyyskyselyyn!

Kysely on tarkoitettu kaikille ympäristöterveyshuollon palveluita käyttäneille. Vastausaika on 10.9.–7.10.2018. Vastaukset käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti.

Kiitos yhteistyöstä!


Ympäristöterveydenhuolto valvoo, ennaltaehkäisee ja poistaa terveyshaittoja elinympäristössä. Lisäksi se tiedottaa alueen asukkaille, miten elinympäristön terveyshaitoilta voi suojautua ja miten niitä voi ehkäistä.

Ympäristöterveydenhuollolla on myös eläinten hyvinvointiin liittyviä tehtäviä.

Ympäristöterveydenhuolto valvoo toimialansa lupa- ja ilmoitusvelvollisia toimijoita säännöllisesti. Säännöllinen valvonta on maksullista.

Tarvittaessa ympäristöterveydenhuolto voi tehdä tarkastuksia ja ottaa näytteitä terveyshaittaepäilyjen perusteella.

Ympäristöterveydenhuolto palvelee Askolan, Lapinjärven, Loviisan, Pornaisten, Porvoon ja Sipoon asukkaita ja yrityksiä. Terveyslautakunnan alainen terveydensuojelujaosto toimii edellä mainittujen kuntien yhteisenä terveydensuojeluviranomaisena.

Rekisteriseloste