Siirry sisältöön

Ruokapalvelut

Laatu ja ekologisuus tärkeää 

Modernissa keskuskeittiössä valmistuu noin 10 000 annosta päivässä. Vaalimme raaka-ainevalinnoissa kotimaisuutta ja pyrimme myös lisäämään lähiruuan osuutta. Ravitsemussuositusten noudattaminen ohjaa työtämme. Annosten tasaisen korkea laatu on meille kunnia-asia. Seuraamme tarkasti käyttäjäpalautetta ja makuraatien kehittämistoiveita.

Aterioiden suunnittelu pohjautuu ravitsemustyöryhmän laatukäsikirjaan. Ruokalistan kierto on kuusi viikkoa. Suunnittelussa huomioimme asiakaspalautteen ohella juhlapyhien ruokaperinteet. Lisäksi järjestämme toiveruokapäiviä.

Pyydä ruokapalvelun edustajaa vanhempainiltaan

Me ruokapalveluyksikön työntekijät tulemme oikein mielellämme mukaan vanhempainiltoihin keskustelemaan kouluruoasta! Ota yhteys Leila Korhoseen:

Leila Korhonen

Vt. toimitusjohtaja