Siirry sisältöön
Porvoon Ateria- ja puhtauspalvelut

Kehittäminen ja yhteistyö

Huolehdimme Porvoon koulujen ja päiväkotien sekä mm. uimahallin siivouksesta. Toimimme tiloissa, joissa yhteistyö tilankäyttäjien kanssa on tärkeää. Siivottavuus on asia, mikä vaatii jatkuvaa huomiota ja yhteistyötä. Panostamme asiakaspalvelutaitoihin läpi organisaatiomme.

Laatu syntyy jatkuvasta kehitystyöstä ja ammatillisesta osaamisesta. Teemme yhteistyötä mm. ammattioppilaitos Careerian kanssa. Kymmenet puhtauspalvelualan opiskelijat harjoittelevat luonamme vuosittain. Useat opiskelijat työllistyvät opiskelujen päätyttyä meille puhtauspalvelun ammattilaisiksi.

Haluamme olla houkutteleva työnantaja ja edelläkävijä alalla. Verkostoituminen ja ajatusten vaihto muiden alan ammattilaisten kanssa on tärkeää.

Kehitämme ennakkoluulottomasti kokeilemalla. Kokemuksesta tiedämme, että esim. siivousrobotit ovat edullinen investointi työhyvinvoinnin ja puhtaustason ylläpitämiseen. Robotti-imurit sopivat niukasti kalustettuihin tiloihin ja tekevät pölytöntä jälkeä lattiapinnoilla.

Koulutamme henkilökuntaamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Vuosittain järjestämme mm. henkilökunnallemme messutapahtuman, jossa opitaan uutta ja tavataan tuttuja. Kesäinen tapahtuma yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa on koulutustapahtuma parhaimmasta päästä!

Palaute

Anna meille palautetta ja kerro missä voimme vielä parantaa.