Hoppa till innehåll
Borgå kost- och städtjänster

Utveckling och samarbete

Vi sköter städningen av skolorna och daghemmen i Borgå och bl.a. städningen av simhallen. Vi arbetar i lokaler där samarbetet med dem som använder lokalerna är viktigt. Städbarhet kräver ständig uppmärksamhet och samarbete. Vi satsar på färdigheter inom kundservice i hela vår organisation.

Kvaliteten uppstår av ett fortgående utvecklingsarbete och yrkeskunskap. Vi samarbetar bland annat med yrkesläroanstalten Careeria. Tiotals studerande inom städbranschen praktiserar årligen hos oss. Efter avslutade studier blir flera av dem anställda hos oss som yrkesutbildade inom städtjänsten.

Vi vill vara en lockande arbetsgivare och föregångare inom branschen. Därför är nätverkande och utbyte av idéer med andra yrkesverksamma inom branschen viktigt.

Vi utvecklar fördomsfritt genom försök. Erfarenheten har visat oss att t.ex. städrobotar är en förmånlig investering för upprätthållandet av arbetshälsan och renhetsnivån. Robotdammsugarna lämpar sig för glest möblerade lokaler och lämnar golvytorna dammfria.

Vi utbildar vår personal och utvecklar vår verksamhet kontinuerligt. Årligen ordnar vi bland annat ett mässevenemang för vår personal där vi lär oss nytt och träffar bekanta. Sommarevenemanget tillsammans med våra samarbetspartner hör till bland de bästa utbildningsevenemangen!

Ge respons

Skicka oss ett meddelande och berätta oss vad kan vi ännu bättra på.