Hoppa till innehåll

Städtjänster

Vi sköter städningen av skolor, daghem, servicehus och andra verksamhetslokaler i staden. Kvaliteten i vår städtjänster uppstår av ett ständigt utvecklingsarbete och yrkeskunskap.

Vi skapar trivsamma lokaler med samarbete

Städade lokaler gör vardagen hälsosam och trygg hos små och lite större Borgåbor. Rena och snygga lokaler ökar trivseln och förbättrar bland annat kvaliteten på inomhusluften.

Kvaliteten är viktig

För oss är det viktigt att städningens kvalitet hör till toppklassen varje dag. Vi övervakar och uppföljer städningens kvalitet varje dag.

  • Vi följer de renhetskrav för städningen som anges i RYL2009
  • Vi gör årligen kvalitetsauditeringar i våra kundobjekt
  • Vår kundnöjdhet är av toppenkvalitet
  • Personalen är engagerad

Vi utvecklar fördomsfritt

Erfarenheten har visat oss att städrobotar är en förmånlig investering i att upprätthålla arbetshälsa och renhetsnivån. Robotdammsugarna lämpar sig för glest möblerade lokaler och lämnar golvytorna dammfria.

Vi utbildar andra och oss

Kvaliteten i städtjänster uppstår av ett ständigt utvecklingsarbete och yrkeskunskap. Vi vill för vår del vara med och påverka branschens uppskattning och utveckling.

Vi samarbetar med företag och läroanstalter i branschen. Tiotals studerande inom rengöringsbranschen övar årligen hos oss. Flera studerande sysselsätter sig efter avlagda studier i städningsyrkesuppgifter i lokalservicen.

Vi vill betjäna våra kunder och omforma tjänster efter snabbt förändrande behov. Vi är en betydande kommunal aktör och en ansvarsfull arbetsgivare inom rengöringsbranschen.