Siirry sisältöön

Mikä Tilapalvelut on?

Porvoon tilapalvelut on liikelaitos, joka tuottaa porvoolaisiin kouluihin, päiväkoteihin ja vanhainkoteihin ruoka-, puhtaus- ja kiinteistönhoidon palveluita noin 300 työntekijän voimin. Toimintamme alkoi liikelaitoksena vuonna 2011.

Haluamme olla osaava edelläkävijä toimialallamme. Se tarkoittaa, että Porvoossa ollaan niin ruokapalveluiden, kiinteistönhoidon kuin siivouksenkin osalta suomalaisen kehityksen kärjessä ja myös ennakkoluulottomia uusien toimintatapojen kokeilijoita.

Vastuullinen toimija

Tärkeitä periaatteitamme ovat vastuullisuus, turvallisuus ja terveys. Pidämme huolta lapsista ja vanhuksista.

Liikelaitos on Porvoon kaupungin, mutta se toimii liiketoiminnallisin periaattein. Kaupungin toimintayksiköt ovat liikelaitoksen asiakkaita.

Toimintaamme ohjaavat myös Porvoon valtuuston päätökset. Valtuusto asettaa toiminnalle tavoitteita ja myöntää liikelaitoksen asiakkaille määrärahat palveluiden ostoon.

Kehittäjä ja kokeilija

Porvoossa on muun muassa kokeiltu valtakunnallisesti suurta mielenkiintoa herättänyttä robottisiivousta. Keskuskeittiössä on myös käytössä ratkaisuja, joihin ovat käyneet tutustumassa lukuisat kunnat ja kaupungit ympäri Suomea.

Etsimme jatkuvasti ratkaisuja lähi- ja luomuruuan lisäämiseksi.