Siirry sisältöön
Porvoon Ateria- ja puhtauspalvelut

Ajankohtaista

Vuoden 2024 puhtausalan yhteisö -palkinto Porvooseen

Porvoon ateria- ja puhtauspalvelut valittiin Vuoden 2024 puhtausalan yhteisö -palkinnon saajaksi.

Puhtaustieto, puhtaus.fi, valitsee vuosittain puhtausalaa edustavan esimerkillisen yrityksen tai yhteisön, joka toiminnallaan jatkuvasti

  • lisää koko oman henkilöstönsä tietotaitoa
  • toimii ulospäinsuuntautuneesti ammattitaidolla
  • kehittää määrätietoisesti yhteisönsä toimintaa

Puhtaustieto järjestää koulutuksia, seminaareja ja Taito-päiviä sekä julkaisee puhtaus- ja kiinteistöalan erikoislehtiä. Palkinto jaettiin puhtaus- ja kiinteistöalan kaksipäiväisessä kehitysfoorumissa Helsingissä. Kehitysfoorumi tarjoaa vuosittain ajankohtaista tutkimustietoa, tulevaisuuden visioita ja keskeistä asiatietoa eri asiantuntijoiden esittäminä. Tämän vuoden aiheita olivat mm. kiertotalous, erilaiset digiratkaisut ja robotiikka sekä työhyvinvointi.

Palkinnon perusteluissa todetaan:

 ”Porvoon ateria- ja puhtauspalveluissa on tunnistettu, että puhtauspalvelun laatu syntyy jatkuvasta kehitystyöstä ja ammatillisesta osaamisesta.”

”Porvoon ateria- ja puhtauspalvelut on aktiivisesti panostanut oman toiminnan sekä henkilöstön ammattitaidon ja hyvinvoinnin pitkäjänteiseen kehittämiseen, joka välittyy suoraan myös asiakastyytyväisyyteen.”

”Ateria- ja puhtauspalvelujen työntekijöille kouluissa ja päiväkodeissa myönnettiin vuoden alusta ravintoetu, joka turvaa työntekijälle nimellistä korvausta vastaan lämpimän aterian työpäivän aikana ja tärkeän tauon.”

Henkilöstöä ateria- ja puhtauspalveluissa on yhteensä 180, joista puhtauspalveluissa työskentelee 99 henkilön tiimi: 4 tiimipäällikköä, 3 ohjaajaa, 6 laitoshuoltajaa, 75 tilahuoltajaa, 14 palveluvastaavaa, joista 10 on yhdistelmätyössä ja kiertävänä 4.

  • Oli ilo noutaa pokaali Porvooseen, kertovat palvelupäällikkö Marianne Seppänen ja kehittämispäällikkö Christina Komu.

Liikelaitos Porvoon ateria- ja puhtauspalvelujen päiväkoti Metsätähden yksikkö on valittu Vuoden työpaikaksi 2023

Kunniamaininta Vuoden työpaikka 2023 jaettiin Porvoon kaupungin Työhyvinvointiviikon päätapahtumassa 26.10.2023. Päiväkoti Metsätähden yksikön ateria- ja puhtauspalveluissa on aidosti onnistuttu näkemään monimuotoisuus mahdollisuutena, mikä heijastuu myös toiminnallisen tason laadukkuuteen. Työpaikalla eri toimijoiden välinen yhteistyö on helppoa ja sujuvaa hyvässä työilmapiirissä.