Siirry sisältöön

Puhtauspalvelut

Huolehdimme koulujen, päiväkotien, palvelutalojen ja muiden kaupungin toimitilojen siivouksesta. Puhtauspalvelumme laatu syntyy jatkuvasta kehitystyöstä ja ammatillisesta osaamisesta.

Yhteistyössä viihtyisät tilat

Siivotut tilat tekevät pienten ja vähän suurempienkin porvoolaisten arjesta terveellistä ja turvallista. Puhtaat ja siistit tilat lisäävät viihtyvyyttä ja parantavat mm. sisäilman laatua.

Laatu on tärkeää

Meille on tärkeää, että siivouksen laatu on huippuluokkaista joka päivä.
Valvomme ja seuraamme siivouksen laatua päivittäin.

  • Noudatamme RYL2009 siivouksen puhtaustasovaatimuksia
  • Teemme vuosittain asiakaskohteissamme laatuauditointeja
  • Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
  • Henkilökunta on sitoutunut työhönsä

Kehitämme ennakkoluulottomasti

Kokemuksesta tiedämme, että siivousrobotit ovat edullinen investointi työhyvinvoinnin ja puhtaustason ylläpitämiseen. Robotti-imurit sopivat niukasti kalustettuihin tiloihin ja tekevät pölytöntä jälkeä lattiapinnoilla.

Koulutamme ja kouluttaudumme

Puhtauspalvelun laatu syntyy alan jatkuvasta kehitystyöstä ja ammatillisesta osaamisesta. Haluamme osaltamme olla vaikuttamassa alan arvostukseen ja kehittämiseen.

Teemme yhteistyötä alan yritysten ja oppilaitosten kanssa. Kymmenet puhtauspalvelualan opiskelijat harjoittelevat luonamme vuosittain. Useat opiskelijat työllistyvät opiskelujen päätyttyä tilapalveluiden puhtauspalvelun ammattilaisiksi.

Haluamme palvella asiakkaitamme ja muokata palveluita nopeasti muuttuvien tarpeiden mukaisiksi. Olemme varteenotettava kunnallinen puhdistuspalvelualan toimija sekä vastuullinen työnantaja.