Ruokapalvelut

Laatu ja ekologisuus tärkeää 

Modernissa keskuskeittiössä valmistuu noin 10 000 annosta päivässä. Vaalimme raaka-ainevalinnoissa kotimaisuutta ja pyrimme myös lisäämään lähiruuan osuutta. Ravitsemussuositusten noudattaminen ohjaa työtämme. Annosten tasaisen korkea laatu on meille kunnia-asia. Seuraamme tarkasti käyttäjäpalautetta ja makuraatien kehittämistoiveita.

Lue lisää Ruokapalvelut ilmastotyön edelläkävijänä

Aterioiden suunnittelu pohjautuu ravitsemustyöryhmän laatukäsikirjaan. Ruokalistan kierto on kuusi viikkoa. Suunnittelussa huomioimme asiakaspalautteen ohella juhlapyhien ruokaperinteet. Lisäksi järjestämme toiveruokapäiviä.

Ruokailun ja ravitsemuksen linjaukset ikääntyneille

Ruokailun ja ravitsemuksen linjaukset varhaiskasvatuksessa, peruskoulussa ja lukiossa

Porvoon sivistystoimen ravitsemustyöryhmä

Arkilounaskriteerit

Pyydä ruokapalvelun edustajaa vanhempainiltaan

Me ruokapalveluyksikön työntekijät tulemme oikein mielellämme mukaan vanhempainiltoihin keskustelemaan kouluruoasta! Ota yhteys leila.korhonen2@porvoo.fi