Arcus- sateenkaaritoiminta

Nuorten Arcus tarjoaa toimintaa 13–25-vuotiaille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville ja sateenkaariteemoja pohtiville nuorille, moninaisuus mielessä, itsemäärittelyä tai -määrittelemättömyyttä kunnioittaen.


Nuorten illat

Arcus- nuortenillat ovat kohtaus- ja oleskelupaikka, jossa nuoret voivat nauttia kupillisen kuumaa, jutella ja pelailla, olla rennosti sekä osallistua illan teemalliseen toimintaan. Rennon oleskelun ohella keskustellaan ajankohtaisista asioista, viikon tapahtumista tai muista nuoria koskevista asioista. Ohjelmaa ja sisältöä kehitetään yhdessä. Vierailijoita, teemailtoja ja tapahtumia järjestetään toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan!

Syksyllä nuortenillat järjestetään parittomina viikkoina, keskiviikkoisin klo 18-20.30 Ohjaamossa, Mannerheiminkatu 20 E.
Lue lisää


16+ Arcus- illat

Syksyn Arcus 16+ -illat järjestetään keskiviikkoisin 28.10. ja 25.11. klo 17-19.30 Runeberginkatu 32:ssa (vaaleanpunaisen puutalon sisäpiha, E-rappu).
 Lue lisää


Asuuko meillä sateenkaari?

Porvoossa järjestetään vertaistapaaminen, joka tarjoaa kohtaamispaikan sateenkaareville nuorille ja heidän läheisille nuorisotila Zentrassa, lauantaina 28.11. klo 14-16.
Lue lisää


Arcus- toiminnassa noudatamme turvallisemman tilan sääntöjä

1. Älä oleta. Ole avoin ja kuuntele.
2. Ole kunnioittava. Älä kyseenalaista toisen kokemuksia.
3. Anna tilaa. Huolehdi, että kaikki tulevat keskustelussa kuulluksi ja pääsevät osalliseksi.
4. Pidä huoli, että sinulla ja muilla on mukava olla. Jos kaipaat ongelmatilanteissa apua, pyydä sitä ohjaajalta.

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina olla yhteydessä ohjaajaan

nuorisotyöntekijä Karin Strengell 

Tervetuloa mukaan!