Siirry sisältöön

Talouden ja toiminnan seuranta

Talouden seurantaraportissa seurataan kaupungin talousarviossa asetettujen sitovien toiminnan ja talouden tavoitteiden edistymistä, sekä määräraha- ja kuukausiennusteita kolme kertaa vuodessa. Talouden seurantaraportit käsitellään valmistumisen jälkeen kaupunginhallituksessa ja valtuustossa kaupungin vuosikellosuunnitelman mukaisessa aikataulussa.

Talouden tuottavuus- ja tasapaino-ohjelma 2024-2027

Kaupunginvaltuusto hyväksyi kokouksessaan 29.5.2024 kaupungin talouden tuottavuus- ja tasapaino-ohjelman vuosille 2024-2027. Ohjelman edistymistä seurataan kaupungin talouden seurantaraporttien ja tilinpäätösten yhteydessä.

Kaupungin ostolaskutiedot

Porvoon kaupunki julkistaa tavaroiden ja palvelujen ostolaskujensa tiedot vuosittain tilinpäätöksen hyväksymisen jälkeen. Ensimmäisen kerran julkaistaan vuoden 2020 ostolaskutiedot.

Tiedot julkaistaan avoimena datana. Aineistosta on jätetty pois liikelaitosten ostolaskut ja kaupungin sisäisen laskut sekä lähtökohtaisesti toimittajat, joilla ei ole Y-tunnusta ostolaskutiedoissa. Suurimmat Y-tunnuksettomat ostolaskut, jotka eivät sisällä tietosuojariskejä, on kuitenkin lisätty aineistoon manuaalisesti.