Siirry sisältöön

Lapsille ja koululaisille

Kaupungin kulttuuripalvelut järjestää työpajoja, teatterinäytöksiä, konsertteja ja muuta taide- ja kulttuuritoimintaa kaikenikäisille lapsille ja nuorille sekä koulussa, päiväkodissa että vapaa-ajalla. Kulttuuripalveluiden tarjonnan lisäksi Porvoosta löytyy runsaasti luovia toimijoita, jotka tarjoavat monipuolista taide- ja kulttuuritoimintaa.

Tapahtumia lapsille ja lapsiperheille

Tapahtumia nuorille

Taiteen perusopetus

Porvoossa taiteen perusopetusta järjestävät Porvoon kaupungin lisäksi useat yksityiset oppilaitokset. Taidealojen oppilaitokset tarjoavat arkkitehtuurin, audiovisuaalisen taiteen, kuvataiteen, käsityön, musiikin, sanataiteen, tanssi- ja teatteritaiteen perusopetusta.

Maksutta museoihin ja näyttelyihin

Kaikilla alle 18-vuotiailla on vapaa pääsy kaupungin museoihin ja näyttelytiloihin. Tämän lisäksi kaupunki tarjoaa kaikille porvoolaisille luokille ja päiväkotiryhmille ilmaisen opastuksen Runebergin kodissa.

Kirjailijavierailut

Porvoon peruskouluissa vierailee vuosittain Runebergin päivänä kirjailijoita kertomassa oppilaille kirjoittamisesta ja kirjailijan ammatista. Perinteeksi muodostuneet vierailut järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1980.

Miira Holländer

Kulttuurituottaja, Lapset ja nuoret