Siirry sisältöön

Nuorten Porvoo

Nuorten Porvoossa on paljon mahdollisuuksia ja palveluja nuorille. Porvoon nuorisopalvelut tarjoaa nuorille turvallisia kohtaamispaikkoja ja tukee nuorten kasvua ja itsenäistymistä, yhteiskunnallista osallistumista ja vaikuttamista sekä nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ajankohtaiset

Tutustu vapaa-aikapalvelujen syyslomaohjelmaan

Vaikuta uuteen skeittihalliin Zentrassa 13.9.2023!

Tule kuulemaan ajankohtaista tietoa sekä antamaan oma mielipiteesi uudesta skeittihallista. Paikalla Asfaltti-ihottuman ry:n edustaja, ramppien rakennuttaja Concrete Proof Oy sekä nuorisopalvelut.

Nuorisopalvelut ja Asfaltti-ihottuma ry aloittavat yhteistyön syksyllä 2023.

Taidekoululla ideointitilaisuus nuorten avoimesta taidetilasta 14.9.2023

Tule antamaan omat ideasi ja ehdotuksesi asiasta. Taidetila on suunnattu 15–29- vuotiaille, mutta kuulemistilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.
Kuulemistilaisuuksia järjestetään kaksi, ensimmäinen to 14.9. klo 17 sekä toinen pe 22.9. klo 17.
Paikkana on Porvoon Taidekoulu osoitteessa Linnankoskenkatu 33–35.
Avointa taidetilaa ideoimassa ovat Porvoon Taidekoulu sekä Porvoon nuorisopalvelut.

Ideat on tehty toteutettaviksi

Ideointivaiheessa porvoolaiset ehdottivat 382 ideaa osallistuvaan budjetointiin. Kaikki ideat on arvioitu ja 32 ideaa eteni äänestysvaiheeseen. Ideoita voi äänestää ajalla 14.–30. syyskuuta.

Äänestyslinkki tilataan äänestyssivulta omaan sähköpostiosoitteeseen.

Jokainen voi äänestää yhden kerran valitsemalla toteutettavia ideoita 40 000 eurolla. Käytössä on laskuri, joka näyttää paljonko eri ideoiden toteuttaminen maksaa. Äänestää voi niin montaa ehdotusta, kun määrärahalla 40 000 euroa on mahdollista toteuttaa.

Harrastamisen mallin kerhojen ilmoittautuminen alkaa syyskuussa

Kaikki harrastaa – Porvoon harrastamisen malli tarjoaa maksuttomia matalankynnyksen harrastusmahdollisuuksia peruskouluikäisille lapsille ja nuorille koulupäivän yhteydessä.

Löydät alakoulujen harrastustarjonnan kouluittain. Alaluokkien harrastusryhmät on suunnattu ensisijaisesti oman koulun oppilaille, mutta myös toisten koulujen oppilaat voivat osallistua ryhmiin.

Yläluokkien harrastustarjonta on tarkoitettu kaikille kaupungin 6.-9.–luokkalaisille. Harrastuksia järjestetään eri yläkouluilla sekä kaupungin yleisissä tiloissa. Lisäksi tarjolla on ns. etäharrastusohjausta, joissa harrastamine tapahtuu kotoa käsin ja ohjaus tapahtuu verkon kautta. Nämä harrastukset ovat avoimia kaikille Porvoon koululaisille.