Siirry sisältöön

Nuorten Porvoo

Nuorten Porvoossa on paljon mahdollisuuksia ja palveluja nuorille. Porvoon nuorisopalvelut tarjoaa nuorille turvallisia kohtaamispaikkoja ja tukee nuorten kasvua ja itsenäistymistä, yhteiskunnallista osallistumista ja vaikuttamista sekä nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ajankohtaiset

Hae kesätöihin!

Porvoon kaupunki tarjoaa nuorille mm. toimistotöitä, asiakaspalvelutehtäviä, siivous- ja astiahuoltotehtäviä, lastenhoitoa, sekä puisto- ja kunnossapitotöitä.

Työpaikat on tarkoitettu nuorille, jotka eivät ole koskaan aiemmin olleet Porvoon kaupungilla töissä. Oletko syntynyt 1.1.2001 – 31.12.2008 välisenä aikana, etkä ole koskaan aikaisemmin ollut Porvoon kaupungilla töissä. Huom. TET-harjoittelu ei ole este palkkaamiselle. Hae silloin ihmeessä meille!
Yhteensä n. 120 nuorten kesätyöpaikkaa on tänä vuonna tarjolla!

Hakuaika alkaa torstaina 25. tammikuuta ja päättyy keskiviikkona 28.2.2024 klo 14.00.

Nuorten talviloma 2024

Talviloman ohjelma on julkaistu. Tarjolla on tänäkin vuonna monipuolista tekemistä aina perheen pienimmistä yläkouluikäisiin ja sitä vanhempiin nuoriin. Tänä talvena tuunaillaan tekstiilejä sekä yövytään nuorisotilalla ja kirjastossa. Myös jo perinteiset talviloman lanit ovat täällä ja pelaamaan pääsee koko yöksi! Tervetuloa kahvittelemaan ja tutustumaan nuorisopalveluiden tarjoamaan toimintaan, kun nuorisopalvelut valtaavat Lundin 20.-21.2. Myös nuorisotilat ovat avoinna talvilomalla, tarkemmat aukioloajat ja ikärajat löytyvät Talviloma-sivulta.

Ilmoittautuminen toimintoihin aukeaa Talviloma-sivustolla ti 30.1. klo 9

Porvoon nuorisotyön perussuunnitelma eli Nups

Nupsissa kuvataan porvoolaisen nuorisotyön työmuodot ja niiden toteuttamistavat sekä arvot ja nuorisotyötä ohjaavat asiakirjat, ohjeet ja säädökset. Nuorisotyö vastaa Porvoossa sille asetettuun tehtävään luoda nuorille yhdenvertaisia mahdollisuuksia osallistua, kehittyä, kokea ja toteuttaa erilaisia taitoja ja toimintaa.

Nuorisotyö on tavoitteellista kasvatustyötä, jonka pääpaino on ennaltaehkäisyssä, mahdollisuuksien ja toimintatapojen ja -tilojen tarjoamisessa nuorille ja se pohjautuu monelta osin kokemuksellisuuteen.

Nupsin tekoon on osallistunut Porvoon kaupungin nuorisopalveluiden henkilökunta. Nuorisotyön kuvaaminen lähtee työyhteisöstä ja se on läpileikkaus kaikesta siitä työstä, mitä nuorisopalveluissa toteutetaan.

Tule UngSnack-podcastin vieraaksi

Haluaisitko olla osa Ungsnack-podcastiä? Etsimme sinua, 13-25-vuotias nuori!
Mikä UngSnack on? Se on kolmen nuorisotyöntekijän Karinin, Petran ja Lotan luoma podcast. Podcastissä puhutaan monista asioista, mutta pääpainona podissa on hyvinvointi. Lue lisää ja hae mukaan!

Tule mukaan kerhoon!

Nuorisotilojen maksuttomat kerhot 3.-4. luokkalaisille. Ilmoittaudu mukaan!

Askartelukerho: Hauskaa ja luovaa askartelua. Tule mukaan valmistamaan helmi ja massakoruja, kiiltäviä kortteja ja kasvomaalauksia. Torstaisin 7.3, 14.3, 21.3, 28.3.2024 Nuorisotila Zentrassa klo.15.30-16.30. Kerhossa ohjaus ruotsinkielellä.

Askartelukerho: Pidätkö askartelusta? Askartelukerhossa teemme monia eri askarteluja, kuten koruja ja helmiliskoja. Torstaisin 7.3., 14.3., 21.3. ja 28.3.2024 Nuorisotila Kertsissä klo.15.30-16.30. Kerhossa ohjaus suomenkielellä.

Leivontakerho: Kerhossa leivotaan ja kokataan pieniä makeita leivoksia sekä pikkusuolaisia välipaloja ja vietetään hauskoja iltapäiviä yhdessä. Maanantaisin 22.4, 29.4, 6.5, 13.5.2024 Nuorisotila Zentrassa. Kerhossa ohjaus suomenkielillä.

Avoimen taidetilan sivut on julkaistu

Nuorten Avoin taidetila -toiminta on Porvoon taidekoulun sekä nuoriso- ja kulttuuripalveluiden yhteinen kokeilu, jossa tarkoituksena on innostaa nuoria kehittämään taitojaan ja löytämään uusia ilmaisumuotoja. Toiminta on suunnattu 15-29- vuotiaille ja toiminta on maksutonta.
Avoimessa taidetilassa yhteistyökumppaneina toimii myös porvoolaisia kuvataiteilija-tutoreita, jotka ovat tavattavissa Avoimessa taidetilassa.

Skeittihallin nettisivut on julkaistu

Käy lukemassa lisää uudesta skeittihallista! Skeittihalli aukeaa joulukuun aikana ja viralliset avajaiset järjestetään tammikuussa. Sivut vielä toistaiseksi vain suomeksi.