Siirry sisältöön

Nuorten Porvoo

Nuorten Porvoossa on paljon mahdollisuuksia ja palveluja nuorille. Porvoon nuorisopalvelut tarjoaa nuorille turvallisia kohtaamispaikkoja ja tukee nuorten kasvua ja itsenäistymistä. yhteiskunnallista osallistumista ja vaikuttamista sekä nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Nuorisopalveluiden toimisto

Ajankohtaiset

Rasisminvastainen viikko 20.-26.3.2023

Suomen Punaisen Ristin Rasisminvastainen viikko haastaa kaikki toimimaan rasismia vastaan! Rasismin vastustaminen ja antirasismi kuuluu meille kaikille – ja jatkuu vuoden jokaisena päivänä.

Nuorisopalvelut järjestää nuorisotiloilla viikon aikana ohjelmaa, jossa pohditaan keinoja rasismin vähentämiseksi arjessa.

Kaupungin avustushaku alkaa 1.3.2023

Nuorisopalvelut avustaa ensisijassa porvoolaisia rekisteröityjä nuorisoyhdistyksiä sekä nuorten toimintaryhmiä. Avustusta myönnetään lasten, nuorten ja lapsiperheiden toiminnan toteuttamiseen, yhteisöllisyyttä lisääviin ja nuorten syrjäytymistä ehkäiseviin tapahtumiin sekä pää- ja sivutoimisten työntekijöiden palkkaukseen ja projekteihin. 

Hakuun liittyvistä muutoksista järjestetään infotilaisuus pääkirjastossa 7. maaliskuuta klo 17–19. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.

Tutustu kaupungin avustusohjeeseen. Ohje sisältää kaupungin avustuksia koskevat yleiset periaatteet, elinvoiman toimialan avustuksia koskevat myöntämisen kriteerit sekä nuorisoavustuksia koskevat myöntämiskriteerit.

Porvoon kaupungin kesä- ja kausityöhaku on käynnissä! 

Kaupunki tarjoaa tänäkin vuonna n. 200 kesätyöpaikkaa erilaisiin tehtäviin. Kaupunki tarjoaa tänä vuonna noin 120 kesätyöpaikkaa 15–23-vuotiaille nuorille. Nuoria työntekijöitä palkataan avustaviin tehtäviin ensimmäiseen kesäduuniin. Kesätyö kestää 3–4 viikkoa ja siitä saa palkkaa noin tuhat euroa. Nuorten kesätyöt on tarkoitettu niille, jotka eivät ole aiemmin olleet kaupunkiin työsuhteessa.
Avoinna olevat kesätyöpaikat löytyvät kaupungin verkkosivuilta osoitteesta:

Tapahtumat