Siirry sisältöön

Nuorten Porvoo

Nuorten Porvoossa on paljon mahdollisuuksia ja palveluja nuorille. Porvoon nuorisopalvelut tarjoaa nuorille turvallisia kohtaamispaikkoja ja tukee nuorten kasvua ja itsenäistymistä. yhteiskunnallista osallistumista ja vaikuttamista sekä nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Nuorisopalveluiden toimisto

Ajankohtaiset

Avoimet ovet Pensselitehtaan nuorisopuolella to 1.6.2023

Porvoon Nuorisopalvelut järjestää torstaina 1.6. Avoimet Ovet tapahtuman Pensselitehtaalla klo 15–18. Tapahtumassa pääsee tutustumaan valmistuviin tiloihin, sekä henkilöihin, jotka toimivat erilaisissa rooleissa Pensselitehtaan toiminnassa. Kiinnostuneet pääsevät tutustumaan myös tulevaan konserttitilaan. Tervetuloa juttelemaan kahvikupin äärelle Pensselitehtaan bändikämpistä, sekä tulevaisuuden visioista toiminnan osalta. Tapahtuma on avoin sekä tuleville vuokralaisille, että muille projektista kiinnostuneille ikää katsomatta.

Lisätietoja

Lasse Yrjölä

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Zentra

Nuorten kesäloma 2023

Kesälomalla on lomailun ja lepäilyn lisäksi mukava tavata kavereita harrastusten parissa tai vaikka kokeilla jotain aivan uutta. Porvoon kaupunki tarjoaa toimintaa kaiken ikäisille koululaisille sekä lapsiperheille.

Toimintaa järjestävät Porvoon kaupungin vapaa-aikapalvelut yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Tarjolla on sekä maksullista että maksutonta toimintaa. Osaan toiminnoista tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 18.4. klo 9.

Tutustu tarkemmin kaupungin koko kesälomatoimintaan ja tule mukaan!

Pensselitehtaan bänditilojen haku on alkanut 3.4.2023

Porvoon nuorisopalveluiden uudet bändikämpät Pensselitehtaalla ovat valmistautumassa toukokuun aikana. Nuorisopalvelut tarjoaa edulliseen hintaan kymmenen eri kokoista treenitilaa nuorten musiikinharrastajien tarpeisiin. Treenitilat ovat ensisijaisesti tarkoitettu 13-25-vuotiaille musiikin harrastajille ja toissijaisesti 26- 29-vuotiaille nuorille.

Lue lisää ja hae bänditilaa Pensselitehtaalta

Kaupungin avustushaku alkaa 1.3.2023

Nuorisopalvelut avustaa ensisijassa porvoolaisia rekisteröityjä nuorisoyhdistyksiä sekä nuorten toimintaryhmiä. Avustusta myönnetään lasten, nuorten ja lapsiperheiden toiminnan toteuttamiseen, yhteisöllisyyttä lisääviin ja nuorten syrjäytymistä ehkäiseviin tapahtumiin sekä pää- ja sivutoimisten työntekijöiden palkkaukseen ja projekteihin. 

Hakuun liittyvistä muutoksista järjestetään infotilaisuus pääkirjastossa 7. maaliskuuta klo 17–19. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.

Tutustu kaupungin avustusohjeeseen. Ohje sisältää kaupungin avustuksia koskevat yleiset periaatteet, elinvoiman toimialan avustuksia koskevat myöntämisen kriteerit sekä nuorisoavustuksia koskevat myöntämiskriteerit.

Tapahtumat

Tapahtumia ei löytynyt.