Siirry sisältöön

Nuorten Porvoo

Nuorten Porvoossa on paljon mahdollisuuksia ja palveluja nuorille. Porvoon nuorisopalvelut tarjoaa nuorille turvallisia kohtaamispaikkoja ja tukee nuorten kasvua ja itsenäistymistä, yhteiskunnallista osallistumista ja vaikuttamista sekä nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ajankohtaiset

Porvoo Pride -viikon ohjelma on julkaistu!

Porvoo Pride -viikkoa juhlitaan 12.-18. elokuuta. Porvoon nuorisopalvelut vastaa teemaviikon aikana nuorten ohjelmasta. Ohjelmassa on mm. Pride house, grillailua, glitter-brunssi, kulkue, puistojuhla ja viralliset nuorten jatkot! Tutustu koko Pride -viikon ohjelmaan:

Nuorisopalveluiden kesäaukioloajat

Nuorisotilat ovat kesätauolla 27.5.- 11.08.2024. Nuokan, Zentran ja Kertsin iltapäivät ovat avoinna jälleen 12.8. alkaen ja illat syyskuun 2. päivä alkaen

Nuorisopalveluiden toimisto ja kaikki toiminta on kesälomilla 8.-28.7.2024

Tutustu nuorisopalveluiden kesätoimintaan

Nuorisopalveluiden kesätoiminta 2024

Ohjelmassa on taas tuttuun tapaan leirejä, retkiä, tapahtumia sekä nuorisotyöntekijät ja Limo-auto kiertelemässä kylillä ja kaupungilla. Kaupungin vapaa-aikapalveluiden yhteiseltä sivustolta löydät ajankohtaista tietoa tulevista loma-ajoista.

Nuorisopalveluiden arkea voit seurata Instagramista.

Pensselitehtaalla on tilaa uudelle bändille!

Oletko haaveillut rumpujen paukuttelusta tai kitaran soittamisesta, mutta sopivaa tilaa ei ole löytynyt? Pensselitehtaalla on avautunut tila nuorten bändille/musiikkiprojektille. Tila on Pensselitehtaan suurin, 34m2, joten tänne mahtuu useampikin bändi tai projekti jammailemaan ja luomaan musiikkia. Tilavuokra on nuorilta 204 €/kk (13 – 25v) / 272€/kk (26-29v).

Pensselitehtaalla treenaavilla on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä yhteistyötä alan huippuammattilaisten kanssa. Ammattitason apua saa tarvittaessa mihin tahansa bändi/artistitoiminnan osa-alueeseen.

Jos kiinnostuit:

Lisätietoja tiloista ja bänditoiminnasta

Lasse Yrjölä

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Zentra, Musiikkitoiminta, Pensselitehdas

Kaikki harrastaa ohjaajien haku on auki!

Porvoon harrastamisen malli etsii palveluntuottajia lukuvuodelle 2024–2025 järjestämään harrastuksia peruskouluikäisille kouluille tai niiden lähiympäristöön. 

Harrastusryhmien toteuttajina voivat toimia järjestöt, seurat ja yritykset, kevytyrittäjät sekä muut harrastustoimintaa järjestävät yhteisöt ja kaupungin muut yksiköt. Jos olet kiinnostunut tulemaan ohjaamaan harrastamisen mallin kerhoja, niin voit olla yhteydessä harrastustoiminnan koordinaattoriin. 

Lisätietoja

Janne Ekman

Projektikoordinaattori, Porvoon harrastamisen malli

Porvoon nuorisotyön perussuunnitelma eli Nups

Nupsissa kuvataan porvoolaisen nuorisotyön työmuodot ja niiden toteuttamistavat sekä arvot ja nuorisotyötä ohjaavat asiakirjat, ohjeet ja säädökset. Nuorisotyö vastaa Porvoossa sille asetettuun tehtävään luoda nuorille yhdenvertaisia mahdollisuuksia osallistua, kehittyä, kokea ja toteuttaa erilaisia taitoja ja toimintaa.

Nuorisotyö on tavoitteellista kasvatustyötä, jonka pääpaino on ennaltaehkäisyssä, mahdollisuuksien ja toimintatapojen ja -tilojen tarjoamisessa nuorille ja se pohjautuu monelta osin kokemuksellisuuteen.

Nupsin tekoon on osallistunut Porvoon kaupungin nuorisopalveluiden henkilökunta. Nuorisotyön kuvaaminen lähtee työyhteisöstä ja se on läpileikkaus kaikesta siitä työstä, mitä nuorisopalveluissa toteutetaan.

Tule UngSnack-podcastin vieraaksi

Haluaisitko olla osa Ungsnack-podcastiä? Etsimme sinua, 13-25-vuotias nuori!
Mikä UngSnack on? Se on kolmen nuorisotyöntekijän Karinin, Petran ja Lotan luoma podcast. Podcastissä puhutaan monista asioista, mutta pääpainona podissa on hyvinvointi. Lue lisää ja hae mukaan!

Rokkiklubimainen sisätila, yleisö seisoo lavan edessä, lavalla rokkibändi soittaa.

Tapahtumat