Siirry sisältöön

Nuorten Porvoo

Nuorten Porvoossa on paljon mahdollisuuksia ja palveluja nuorille. Porvoon nuorisopalvelut tarjoaa nuorille turvallisia kohtaamispaikkoja ja tukee nuorten kasvua ja itsenäistymistä. yhteiskunnallista osallistumista ja vaikuttamista sekä nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Nuorisopalveluiden toimisto

Ajankohtaiset

Asuuko meillä sateenkaari- vertaistapaaminen

Vertaistapaaminen sateenkaareville lapsille, nuorille ja heidän läheisille nuorisotila Zentrassa (Mannerheiminkatu 20). Tänä syksynä kutsumme mukaan myös kaikki sateenkariperheet! Huolimatta siitä, missä vaiheessa nuori on oman sukupuolen tai seksuaalisen suuntautumisen pohdinnassa, olette lämpimästi tervetulleita.

To 6.10. klo 18-19.30
To 3.11. klo 18-19.30

Tapaamiset järjestetään yhdessä Porvoon sateenkaariperheet ryn kanssa.
Lue lisää nuorisopalvelujen sateenkaaritoiminnasta, Arcuksesta.

Suunnittele oma kerho ja hae ohjaajaksi!

Nuorisotilat Zentra, Kertsi ja Nuokka hakevat jälleen kerho-ohjaajiksi kahdeksasluokkalaisia tai sitä vanhempia nuoria. Kerho-ohjaajat vetävät itse suunnittelemaansa kerhoa 3.–4.-luokkalaisille. Tunnin pituiset kerhot kokoontuvat neljä kertaa.

Kerho-ohjaajana pääset jakamaan omia taitojasi nuoremmille. Kerhon aiheena voi olla oma harrastuksesi, oli se sitten musiikkia, tanssia, kuvataidetta, askartelua, ruoanlaittoa tai muuta mukavaa. Jokainen nuori saa työtodistuksen, 50€ palkkion ja arvokasta työkokemusta

Haku ja haastattelu kerho-ohjaajaksi ti 25.10 klo 15.30–17 tapahtuvat samaan aikaan Zentralla, Kerstillä ja Nuokalla osoitteissa:
Nuokka, Sammontie 3, Kevätkumpu
Zentra, Mannerheiminkatu 20, keskusta
Kertsi, Keskusaukio 1, Gammelbacka

Valittuihin kerho-ohjaajiin otetaan yhteyttä, ja heille järjestetään perehdytys ke 2.11. klo 16–17 nuorisotila Zentrassa.

Yhteystiedot

Arvo Koskinen

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Nuokka

Johanna Sjöblom

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Zentra

Emilia Söderström

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Kertsi

Hyvinvointia nuorille podcastin välityksellä

UngSnack on ruotsinkielinen podcast nuorille ja nuorille aikuisille.
”Haluamme olla inspiraation lähde ja hyvä ystävä arjessa. Haluamme olla sellaisia ​​pieniä harkittuja siemeniä, jotka parantavat arkeasi – käsittelemme teemoja, jotka vaikuttavat elämääsi ja hyvinvointiisi.”

Joskus aiheet ovat kevyempiä ja joskus vakavampia ja syvällisempiä, niin kuin elämäkin on.
Voit halutessasi ehdottaa sisältöjä ja aiheita, joita haluat podcastissä käsiteltävän. Ja tiedätkö mitä – jos haluat tulla juttelemaan kanssamme – se olisi hienoa!

Ja mistä löydät uuden ystäväsi? Kyllä, löydät UngSnack Podcastin Spotifysta sekä Instagramista

Verkosta saa apua matalalla kynnyksellä, kun huolet täyttävät mielen

Nuorten verkkopalvelu normaali.fi ja aikuisten enjaksa.fi on avattu Itä-Uudenmaan asukkaille. Niistä saa apua silloin, kun mieli on täynnä huolta ja kysymyksiä tai perhearki tuntuu uuvuttavalta.

Nuorten tapahtumat