Siirry sisältöön

Sijaisrekrytointi

Kiinnostaako sinua keikkatyö?

Tutustu alla oleviin keikkatyöilmoituksiin ja lähetä hakemuksesi meille.

Keikkatöitä on tarjolla varhaiskasvatuksessa, kouluissa sekä Tilapalveluiden keittiö- ja siivouspalveluissa.

Porvoon kaupunki käyttää sijaistarpeissa Kuntarekryn sijaispankkia. Meillä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia yhdestä päivästä kolmeen kuukauteen. Keikkalaisena valitset itse missä yksiköissä haluat työskennellä ja Kuntarekryn käytettävyyskalenterin avulla merkitset ajankohdat, jolloin olet käytettävissä. Tarjolla olevista keikoista saat tiedon tekstiviestitse ja/tai sähköpostitse.

Keikkatyö Porvoon kaupungilla on oivallinen mahdollisuus päästä tutustumaan eri yksiköihin ja näin hahmottaa omia urahaaveitaan sekä suunnitella vielä mahdollisesti kesken olevia opintojaan.

Juuri nyt haemme uusia sijaisia varhaiskasvatuksen, koulujen ja tilapalveluihin keittiö- ja siivouspalvelujen keikkatöihin.

Tutustu keikkatyöilmoituksiin ja hae mukaan!

Toimi näin

  1. Kun haet ensimmäistä työpaikkaa Kuntarekryn kautta, luo itsellesi tunnukset, rekisteröidy ja kirjaudu.
  2. Täytä hakulomake ja tallenna. Tietosi tallentuvat järjestelmään ja ovat käytettävissä aina kun asioit Kuntarekryssä.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden keikkatyö

Sosiaali- ja terveyspalveluiden siirtyessä vuoden vaihteessa hyvinvointialueelle emme enää haastattele uusia sote-alan sijaisia Porvoon kaupungille.

Haluamme Porvoon kaupungin osalta kiittää lämpimästi sijaisiamme sosiaali- ja terveyspalveluiden keikkatöistä! Perjantaihin 30.12.2022 klo 12 saakka sote-sijaiset saavat tiedot Porvoon kaupungin tarjoamista avoimista sijaistarpeista Kuntarekryn keikkakalenterin kautta ja voivat ilmoittautua Kuntarekryssä sijaisuuksiin, jotka ovat vuoden 2022 puolella.

Olemassa olevat sosiaali- ja terveyspalveluiden sijaisemme, sekä uudet sosiaali- ja terveyspalveluiden sijaisiksi haluavat henkilöt voivat olla yhteydessä hyvinvointialueelle jatkaakseen tai aloittaakseen keikkatyön myös hyvinvointialueella vuoden vaihteen jälkeen. Hyvinvointialueiden sijaisrekrytoinneissa on käytössä Sarastia. Kerrothan muutoksesta kohdatessasi myös muita sosiaali- ja terveyspalveluiden keikkatöitä tekeviä sijaisia.

Tarvittaessa voit muutosvaiheessa olla yhteydessä myös suoraan osastoille:

  • Terveysasema: Jaana Pietiläinen jaana.pietilainen@porvoo.fi 
  • Palvelutalot: Ansa Bergheim ansa.bergheim@porvoo.fi 
  • Kotihoito: Sanna Nykänen sanna.nykanen@porvoo.fi 
  • Näsin osastot: Johanna Turunen johanna.turunen@porvoo.fi 

Työporukkamme on sillä tavalla hauska, että meitä on eri ikäisiä, eri lähtökohdista ja koulutustaustoista. Silti täällä töissä olemme samanarvoisia.