Hoppa till innehåll

Rekryteringar av vikarier

Är du intresserad av ströjobb?

Bekanta dig med ströjobbannonserna nedan och skicka din ansökan till oss.

Det finns kortjobb inom småbarnspedagogiken och skolor samt i köks- och städtjänster hos Borgå lokalservice.

Borgå stad utnyttjar Kuntarekrys vikariebank för anställning av vikarier. Vi erbjuder vikariat i varierande längder från endagsvikariat till vikariat på tre månader. Som vikarie väljer du själv de enheter där du vill arbeta och i Kuntarekrys tillgänglighetskalender kan du ange de tider du är tillgänglig för vikariat. Information om lediga vikariat får du per textmeddelande och/eller e-post.

Ströjobb hos Borgå stad är en utmärkt möjlighet att bekanta sig med olika enheter och på så sätt gestalta sina egna karriärdrömmar samt planera sina ännu eventuellt pågående studier.

Just nu söker vi nya vikarier till ströjobben inom småbarnspedagogiken, skolor och till köks- och städtjänster inom Borgå lokalservice.

Bekanta dig med annonserna om ströjobb och sök vikariat!

Gör så här

  1. När du första gången söker en arbetsuppgift via Kuntarekry ska du skapa användarnamn och lösenord registrera dig, och logga in.
  2. Fyll i ansökningsblanketten och spara. Dina uppgifter lagras i systemet och finns där alltid när du söker jobb via Kuntarekry.

Ströjobb inom social- och hälsovården

När social- och hälsovården överförs till välfärdsområdet vid årsskiftet intervjuar vi inte längre nya vikarier för social- och hälsovården vid Borgå stad.

Vi vill för Borgå stads del tacka varmt våra vikarier inom social- och hälsovården! Fram till fredag 30.12.2022 klockan 12 får alla sh-vikarier information om de lediga vikariat som finns inom Borgå stad via Kuntarekrys jobbkalender, och de kan anmäla sig i Kuntarekry till de vikariat som görs under 2022.

Våra nuvarande sh-vikarier och de nya som vill vikariera inom social- och hälsovården kan kontakta välfärdsområdet för att efter årsskiftet också fortsätta med eller inleda ett vikariat i välfärdsområdet. Sarastia används vid vikarierekryteringar inom välfärdsområdena. Berätta gärna om förändringen till andra som du träffar som sh-vikarierar.

Vid behov kan du också kontakta avdelningarna direkt under den här tiden med förändringarna:

  • Hälsostationen: Jaana Pietiläinen jaana.pietilainen@borga.fi
  • Servicehusen: Ansa Bergheim ansa.bergheim@borga.fi
  • Hemvården: Sanna Nykänen sanna.nykanen@borga.fi
  • Avdelningarna på Näse sjukhus: Johanna Turunen johanna.turunen@borga.fi

Vårt arbetsgäng är på det sättet roligt, att vi är i olika åldrar och har olika utbildningsbakgrund. Ändå är vi likvärdiga här på jobbet.