Hoppa till innehåll

Rekryteringar av vikarier

Är du intresserad av ströjobb?

Bekanta dig med ströjobbannonserna nedan och skicka din ansökan till oss.

Det finns kortjobb inom småbarnspedagogiken och skolor samt i kost-och städtjänster hos Borgå affärsverket.

Borgå stad utnyttjar Kuntarekrys vikariebank för anställning av vikarier. Vi erbjuder vikariat i varierande längder från endagsvikariat till vikariat på tre månader. Som vikarie väljer du själv de enheter där du vill arbeta och i Kuntarekrys tillgänglighetskalender kan du ange de tider du är tillgänglig för vikariat. Information om lediga vikariat får du per textmeddelande och/eller e-post.

Ströjobb hos Borgå stad är en utmärkt möjlighet att bekanta sig med olika enheter och på så sätt gestalta sina egna karriärdrömmar samt planera sina ännu eventuellt pågående studier.

Just nu söker vi nya vikarier till ströjobben inom småbarnspedagogiken, skolor och till kost-och städtjänster inom Borgå affärsverket.

Bekanta dig med annonserna om ströjobb och sök vikariat!

Gör så här

  1. När du första gången söker en arbetsuppgift via Kuntarekry ska du skapa användarnamn och lösenord registrera dig, och logga in.
  2. Fyll i ansökningsblanketten och spara. Dina uppgifter lagras i systemet och finns där alltid när du söker jobb via Kuntarekry.

Vårt arbetsgäng är på det sättet roligt, att vi är i olika åldrar och har olika utbildningsbakgrund. Ändå är vi likvärdiga här på jobbet.