Hoppa till innehåll

Sommarjobb

Borgå stad erbjuder ett par hundra sommararbetsplatser. Vi behöver semestervikarier, säsongarbetare och unga sommarjobbare.

Ansökningstiden till stadens sommarjobb har gått ut – Kolla ännu sommarjobb med sommarjobbssedelstöd!

Borgå stad beviljar sommarjobbssedlar till arbetsgivare i Borgå som anställer borgåungdomar som är födda 2006-2008 till sommarjobb. För sommaren 2024 delas ut 150 sommarjobbssedlar!

De öppna sommarjobbssedelplatserna hittar du i ePorvoo tjänsten. Fler lediga sommarjobb kan fortfarande dyka upp, så håll ett öga på sidan.

Upplevelser från sommarjobb

Flera unga sommarjobbare arbetar för staden under sommaren. Ta en titt på hur de upplever staden som arbetsgivare och vad de skulle säga åt en kompis som funderar på staden som sommararbetsplats.

Sommarjobb

Semestervikarier, säsongarbetare

Ansökningstiden har gått ut. Tack till alla sökande.

Sommarjobb för unga

Ansökningstiden till sommararbetsplatser för unga har gått ut. I år sökte 637 sommarjobb. Ett varmt tack för din ansökan. Stadens sektorer gör valen på basis av ansökningar och intervjuer. De som blivit valda meddelas per e-post i slutet av mars, kost- och städtjänsterna inom maj.

Genom sommarjobben erbjuder staden ungdomarna en möjlighet att bekanta sig med arbetslivet och dess spelregler. Samtidigt kan ungdomarna bekanta sig med arbetsuppgifter inom kommunsektorn och med staden som arbetsgivare. Borgå stad erbjuder för unga bl.a. kontorsarbete, kundbetjäningsuppgifter, städarbete, vård av barn samt park- och underhållsarbeten.

Kontaktperson

Eeva Pulkkinen

Byråsekreterare-planerare