Hoppa till innehåll

Sommarjobb

Borgå stad erbjuder ett par hundra sommararbetsplatser. Vi behöver semestervikarier, säsongarbetare och unga sommarjobbare.

Borgå stad erbjuder sammanlagt cirka 150 sommararbetsplatser. Vi behöver semestervikarier, säsongarbetare och unga sommarjobbare.

Upplevelser från sommarjobb

Flera unga sommarjobbare arbetar för staden under sommaren. Ta en titt på hur de upplever staden som arbetsgivare och vad de skulle säga åt en kompis som funderar på staden som sommararbetsplats.

Sommarjobb

Semestervikarier, säsongarbetare

Sommarjobb för unga

Ansökningstiden till sommararbetsplatser för unga har gått ut. I år sökte 637 sommarjobb. Ett varmt tack för din ansökan. Stadens sektorer gör valen på basis av ansökningar och intervjuer. De som blivit valda meddelas per e-post i slutet av mars, kost- och städtjänsterna inom maj.

Genom sommarjobben erbjuder staden ungdomarna en möjlighet att bekanta sig med arbetslivet och dess spelregler. Samtidigt kan ungdomarna bekanta sig med arbetsuppgifter inom kommunsektorn och med staden som arbetsgivare. Borgå stad erbjuder för unga bl.a. kontorsarbete, kundbetjäningsuppgifter, städarbete, vård av barn samt park- och underhållsarbeten.

Kontaktperson

Eeva Pulkkinen

Byråsekreterare-planerare