Siirry sisältöön

Kesätyö

Porvoon kaupunki tarjoaa pari sataa kesätyöpaikkaa monipuolisiin tehtäviin. Tarvitsemme vuosilomasijaisia, kausityöntekijöitä ja nuoria kesätyöntekijöitä.

Nuorten kesätyöpaikat 3-4 viikkoa

Hakuaika nuorten kesätyöpaikkoihin (3-4 viikkoa) on päättynyt. Kiitokset kaikille hakijoille!

Lisätietoa kesätyöpaikoista

Kesätyöllistämisen avulla kaupunki tarjoaa nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään ja sen pelisääntöihin. Samalla nuoret voivat tutustua kunta-alan työtehtäviin ja kaupunkiin työnantajana. Työpaikat on tarkoitettu nuorille, jotka eivät ole koskaan aiemmin olleet Porvoon kaupungilla töissä ja ovat täyttäneet 15 vuotta mutta eivät 24 vuotta ennen 1.1.2023. TET-harjoittelu ei ole este palkkaamiselle.

Lisätietoja antaa toimistosihteeri-suunnittelija Eeva Pulkkinen

Työtehtävät

Kesätyöntekijöitä haetaan monenlaisiin työtehtäviin mm. puistotyöhön, kuntatekniikan kunnossapitotyöhön, lastenhoitotehtäviin, toimistotyöhön sekä vapaa-aika-alan tehtäviin. Suosituimpia kesätyöpaikkoja ovat olleet lastenhoitotyöt päiväkodeissa sekä liikuntapaikkojen ja viheralueiden hoitotyöt.

Kausityöt sekä vuosilomasijaisuudet

Kausityöntekijöitä viheralueelle

Hakuaika päättyy 31.3.2023 klo 12.

Kesätyöntekijöiden kokemuksia

Kaupungilla työskentelee kesän aikana useita nuoria kesätyöntekijöitä eri tehtävissä. Kurkista, miten he kokevat kaupungin työnantajana ja mitä he sanoisivat kaverilleen, joka miettii Porvoon kaupunkia kesätyöpaikkana.

Kesänuorten haastattelussa Porvoon kaupunginjohtaja Jukka-​Pekka Ujula.