Siirry sisältöön

Kesätyö

Porvoon kaupunki tarjoaa pari sataa kesätyöpaikkaa monipuolisiin tehtäviin. Tarvitsemme vuosilomasijaisia, kausityöntekijöitä ja nuoria kesätyöntekijöitä.

Kaupungin kesätyöhaku on päättynyt – Katso kesätyösetelipaikat vielä!

Kesätyöseteli on Porvoon kaupungin tuki Porvoossa toimiville työnantajille, jotka palkkaavat 2006-2008 syntyneitä porvoolaisia nuoria kesätöihin. Vuonna 2024 on jaossa 150 kesätyöseteliä!

Kesätyösetelillä tuettuja työpaikkoja ilmoitetaan ePorvoo-palvelussa. Vapaita paikkoja saattaa vielä ilmestyä lisää, joten ota sivu seurantaan.

Kesätyöntekijöiden kokemuksia

Kaupungilla työskentelee kesän aikana useita nuoria kesätyöntekijöitä eri tehtävissä. Kurkista, miten he kokevat kaupungin työnantajana ja mitä he sanoisivat kaverilleen, joka miettii Porvoon kaupunkia kesätyöpaikkana.

Kesätyöpaikat

Kesälomasijaisuudet ja kausityöpaikat

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille.

Nuorten kesätyöpaikat

Hakuaika nuorten kesätyöpaikkoihin on päättynyt. Tänä vuonna hakemuksia tuli yhteensä 637. Lämmin kiitos hakemuksestasi. Kaupungin palvelualat tekevät valinnat hakemusten ja haastattelujen perusteella. Valituiksi tulleille ilmoitetaan sähköpostitse valinnasta maaliskuun loppupuolella, ateria- ja puhtauspalvelut toukokuun aikana.

Kesätyöllistämisen avulla Porvoon kaupunki tarjoaa nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään ja sen pelisääntöihin. Samalla nuoret voivat tutustua kunta-alan työtehtäviin ja kaupunkiin työnantajana. Porvoon kaupunki tarjoaa nuorille mm. toimistotöitä, asiakaspalvelutehtäviä, siivous- ja astiahuoltotehtäviä, lastenhoitoa, sekä puisto- ja kunnossapitotöitä.

Yhteyshenkilö

Eeva Pulkkinen

Toimistosihteeri-suunnittelija