Siirry sisältöön

Ihmiset tekevät kaupungin – me työyhteisön

Porvoon kaupungin henkilöstöohjelmassa linjataan kaupungin strategiaa tukeva henkilöstöpolitiikka ja henkilöstöstrategiset päämäärät toimintakaudelle 2023–2026. Henkilöstöohjelma toimii myös työsuojelun toimintaohjelmana ja ohjaa työhyvinvoinnin kehittämistä.

Henkilöstöohjelman kantava ajatus on: Ihmiset tekevät kaupungin – me työyhteisön.

Työtämme on olla asukkaita ja asiakkaitamme varten. Luomme yhdessä kestävää työelämää. Huomioimme vastuullisuuden ympäristön, ihmisen ja talouden näkökulmasta.

Kehitystyömme pohjautuu kaupunkistrategiaan, se on kaupunkimme kivijalka. Kaupungin arvot ovat pelisäännöt, jotka kertovat toimintatapamme. Elämme arvoja todeksi arjessa ja erityisesti päätöksenteon hetkellä. Lupaamme toimia yhdessä, toisiamme arvostaen, rohkeasti ja vastuullisesti.

Henkilöstöohjelma on valmisteltu henkilöstön edustajien, toimialojen ja henkilöstöyksikön yhteistyönä. Osallistamisen kautta todettiin, että Porvoon kaupungin tavoitteena on olla paras työpaikka työntekijöilleen.

Kaupunkistrategian mukaisesti Porvoon kaupunki on suosittu ja vetovoimainen työnantaja, joka tukee henkilöstöään muutoksen tekemisessä ja huolehtii henkilöstön osaamisen kehittymisestä ja työhyvinvoinnista.

Työyhteisössä on yhdessä tekemisen meininki ja työntekijäkokemus on huippua. Työyhteisön jokainen jäsen tietää tehtävänsä, roolinsa ja vastuunsa tiimissä ja huolehtii myös koko työyhteisön tavoitteiden saavuttamisesta.

Henkilöstöetuja

  • Kuusi vapaa-ajan mökkiä meren rannalla
  • Lounasetu ja sopimushintoja paikallisiin ravintoloihin
  • Virike-etu
  • Liikuntailtapäivä
  • Kohdennettuja vapaa-ajan liikuntamahdollisuuksia,
    salivuoroja ja ryhmäliikuntatunteja
  • Sopimushinta elokuvalippuihin

Porvoo on hauska, jotenkin sellainen sopiva. Lähestyttävän kokoinen ja tuntuinen. Ja sittenkin joka päivä yllättävä.