Siirry sisältöön

Työllisyyspalvelut

Porvoon työllisyyspalvelut tukee asiakkaitaan työnhaussa, oman osaamisen kehittämisessä sekä työhön kuntoutumisessa ja tukee työnantajia työllistämisessä. Työllisyyspalveluja tarjoaa myös Ohjaamo alle 30-vuotiaille sekä TYP.

Porvoon Ohjaamo

Etsitkö työpaikkaa? Etsiikö yrityksesi työntekijää?

Porvoon kaupunki tarjoaa monipuolisia työllisyyspalveluita porvoolaisille kuntakokeiluun kuuluville työnhakijoille sekä tukee paikallisia työnantajia työllistämisessä Uudenmaan TE-palveluiden kanssa. Kaupunki järjestää porvoolaisille työnhakijoille mm. neuvonta-, ohjaus- ja koulutuspalveluita lakisääteisten palveluiden lisäksi, sekä tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia ja työllistää työnhakijoita palkkatuettuihin työsuhteisiin

Porvoon kaupunki tukee yrittäjiä ja työnantajia antamalla neuvontaa työllistämisasioissa.

Työllisyyden kuntakokeilu

Porvoo on mukana valtakunnallisessa työllisyyden kuntakokeilussa 1.3.2021 – 31.12.2024. Kuntakokeilun tarkoitus on tarjota aiempaa tiiviimpää ja henkilökohtaisempaa palvelua esimerkiksi pitkään työttömänä olleille sekä nuorille ja kaikille vieraskielisille työttömille työnhakijoille.

Porvoon kaupungin työllisyyspalveluiden omavalmentajat ovat tukenasi, kun etsit työpaikkaa tai haluat käyttää kaupungin tarjoamia palveluita työkykysi kohentamiseksi.

Kuntakokeilun palvelut on tarkoitettu sinulle, jos kuulut vähintään yhteen seuraavista ryhmistä:

  • olet alle 30-vuotias
  • sinulla ei ole oikeutta ansiopäivärahaan ja saat työmarkkinatukea tai peruspäivärahaa Kelasta
  • äidinkielesi on muu kuin suomi tai ruotsi tai kansalaisuutesi on muu kuin suomi