Siirry sisältöön

Tervetuloa kirjastoon!

Kirjasto on avoin kaikille. Porvoon kaupunginkirjasto tarjoaa palveluitaan pääkirjaston lisäksi kolmessa lähikirjastossa sekä kirjastoautossa. Kirjasto on osa 12 kunnan kirjaston Helle-kirjastokimppaa.

Helle-kirjastojen yhteisessä verkkokirjastossa voit hakea aineistoa ja varata sitä maksutta Porvooseen mistä tahansa kimpan toimipisteestä. Tarkemmat tiedot kirjastokortin hankkimisesta, käyttösäännöistä ja Helle-kirjastojen yhteisistä palveluista ovat verkkokirjaston puolella.

Tapahtuu kirjastossa

Kirjaston hankkeet

Kuva Fanni Maliniemen Maaginen puutarha -teoksesta.
Kirjastotaiteilua – Kirjastosta kulttuurieväitä osallisuuteen
Porvoossa puhuttaa – vad bubblar i Borgå?

Usein kysytyt kysymykset

Haluan tulostaa kirjastossa, miten toimin?

Pääkirjastossa sekä Kevätkummun ja Gammelbackan kirjastoissa on asiakastietokoneita, joilta voi tulostaa. Kirjautumista varten tarvitset kirjastokortin ja tunnusluvun. Jos sinulla ei ole kirjastokorttia, ota mukaan kuvallinen henkilötodistus. Tulosteet ja kopiot maksavat 0,30€ per sivu.

Ottaako kirjasto vastaan lahjoituksia?

Kirjasto ei tällä hetkellä ota vastaan kirjalahjoituksia. Pääkirjaston kahvilassa on kirjojen kierrätyshylly, jonne voi viedä muutaman kirjan kerrallaan.

Minun pitää päivittää kirjastokorttini asiakastiedot, miten toimin?

Kortin tietojen päivittäminen tehdään kirjaston asiakaspalvelussa. Kortilla olevat yhteystiedot ja viestiasetukset tarkistetaan, jonka jälkeen kortti on taas käytössä. Kirjastokortin tiedot päivitetään kymmenen vuoden välein.

Tilaa kirjaston uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostiisi tietoa kirjaston tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Uutiskirjearkisto