Siirry sisältöön

Venepaikan vuokraaminen veneilykaudeksi

Veneilykausi on 15.5.–30.9.

Venepaikan hakijan tulee olla veneen omistaja. Jos veneen omistajana on rahoitusyhtiö, voi veneen haltija hakea venepaikkaa. Jos olet ostamassa uuden veneen, tulee veneen osto-/käsirahakuitti tai esisopimus liittää hakemukseen. Emme käsittele keskeneräisiä venepaikkahakemuksia. Lisää infoa löytyy Porvoon kaupungin venepaikkojen vuokrasopimusehdoista.

Uusia hakemuksia voi jättää 1.1. lähtien. Hakemukset käsitellään viikolta 12 alkaen. Sen jälkeen tulevat hakemukset käsitellään viikon sisällä.

Kuntalaisen venepaikkavuokrasopimus jatkuu automaattisesti maksamalla kotiin lähetetyn laskun eräpäivään mennessä. Maksumuistutuksia ei lähetetä. Voit saada venepaikkalaskun myös e-laskuna, jos teet sopimuksen pankkisi kanssa.

Voit luopua venepaikasta jättämällä laskun maksamatta.

Laitureiden turvaporttien lukot uusitaan vuosittain ja me lähetämme sähköpostilla peitekoodin, jolla voi teettää turvaporttiavaimen valtuutetussa Abloy liikkeessä.

Ulkopaikkakuntalaiset

Ulkopaikkakuntalainen voi vuokrata venepaikan vuodeksi kerrallaan Porvoosta. Hakemuksen voi jättää 1.1. alkaen, ja alkuvuodesta jätetyt hakemukset käsitellään välittömästi 1.5. jälkeen.

Yhteydenotot venepaikkoihin liittyvissä kysymyksissä toivotaan ensisijaisesti sähköpostilla:

  • venepaikka on Porvoonjoessa, Gammelbackassa, Hamarissa tai Tolkkisissa: kaupunki-infra, venepaikat@porvoo.fi, puh. 019 520 2242 (puhelinaika ma-pe klo 9-11). Tekstiviestejä ei voi lähettää tähän numeroon. Vastaajaan ei myöskään voi jättää viestejä.
  • venepaikka on Kråkössä, Kulloossa, Jakarissa, Virvikissä tai Skepparsissa: liikuntapalvelut, yhteyshenkilö Ann-Sofi Hedenstam, ann-sofi.hedenstam@porvoo.fi, puh. 040 5843 763.