Siirry sisältöön

Liikunta ja ulkoilu

Liikuntapalveluiden toimisto

Porvoon kaupungissa on upeat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet!
Rakentamalla ja ylläpitämällä liikuntapaikkoja ja -alueita luomme edellytyksiä niin omatoimiseen liikuntaan kuin liikuntatoimintaa järjestäville tahoille.
Tarjoamme liikuntamahdollisuuksia kaikenikäisille kaupunkilaisille ja tavoitteenamme on lisätä liikettä matalalla kynnyksellä.

Tuolijumppa 26.9 klo 13.30

Ajankohtaista liikunnasta

Laavujen rakentaminen alkaa vko 39

Liikuntapalvelut aloittaa Humlan ja Tolkkisten laavujen rakentamisen viikolla 39/2022. Laavujen rakentamisesta aiheutuu pientä haittaa ulkoilureittien käyttäjille. Ulkoilureittien käyttäjien on noudatettava varovaisuutta reiteillä liikuttaessa, sillä niillä liikkuu työkoneita ja -ajoneuvoja laavujen rakentamiseen liittyen. Varsinaiset työmaat sijoittuvat reitin ulkopuolelle ja ne on rajattu nauhalla työmaa-alueeksi. Työmaa-alueilla liikkuminen on kielletty. Rakennustöiden odotetaan valmistuvan viikon 45/2022 loppuun mennessä.

Lisätietoja antaa liikuntapaikkamestari Pasi Liitiäinen, 040 4899809, pasi.liitiainen@porvoo.fi

Seniori sirkuspaja

Seniori sirkuspaja

Aika: lauantai 22.10. klo 12–12.45
Osallistumismaksu: 10 euroa/hlö laskutetaan

Mukaan mahtuu max 20 osallistujaa.
Sirkustyöpajassa liikutaan lempeästi omaa kehoa kuunnellen sekä kokeillaan pareittan ja ryhmässä erilaisia jongleerausvälineitä.

Syyslomatoimintaa koululaisille ja perheille

Liikuntapalvelut järjestää koululaisille ja perheille syyslomatoimintaa. Ilmoittautuminen toimintaan alkaa 20.9. klo 9. Tutustu tarjontaan alla olevasta linkistä.

Kauden 2022-23 ohjatut liikuntaryhmät, tapahtumat ja kurssit

Ilmoittautuminen ohjattuihin liikuntaryhmiin ym. alkaa tiistaina 16.8.22 klo 9.

Syyslomatoimintaa koululaisille ja perheille