Siirry sisältöön

Liikunta ja ulkoilu

Liikuntapalveluiden toimisto

Porvoon kaupungissa on upeat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet!
Rakentamalla ja ylläpitämällä liikuntapaikkoja ja -alueita luomme edellytyksiä niin omatoimiseen liikuntaan kuin liikuntatoimintaa järjestäville tahoille.
Tarjoamme liikuntamahdollisuuksia kaikenikäisille kaupunkilaisille ja tavoitteenamme on lisätä liikettä matalalla kynnyksellä.

Ajankohtaista liikunnasta

Luonnonnurmikentät suljettu

Luonnonnurmikentät on suljettu tämän kauden osalta maanantai 18.9.2023 alkaen.

Syysloma pe 20.10 ja ma 23.10

Tänä vuonna syyslomaa vietetään pe 20.10 ja ma 23.10. Liikuntapalvelut järjestävät liikuntamaan, palloilumaan, suositun heijastinseikkailun sekä uutuutena Vesisankarit-tapahtuman Porvoon uimahallissa.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan alla olevasta linkistä.

Kokonniemen ulkoilukuntoilualue laajenee

Liikuntapalvelut laajentaa ja kunnostaa ulkokuntoilualuetta Kokonniemessä 18.9.2023 alkaen.

Vuonna 2015 valmistuneen kuntoilualueen bocciakentän pohja tasataan ja kuntoilualuetta laajennetaan. Alueelle asennetaan useita uusia painopakallisia ulkokuntosalilaitteita sekä myös senioreille suunnattu välinekokonaisuus.

Kuntoilualueelta maauimalaan vievää kulkureittiä parannetaan rakentamalla siihen portaat. Aurora-hallin ja tekonurmikentän väliseltä alueelta puretaan vanhat telineet ja alue saa uuden pinnan juoksu- ja loikkarataviivoituksineen.

 Alueelle tulee myös kuntoilukontti, jonka varustaminen tosin tapahtuu vasta keväällä 2024.

Kuvaan merkityt alueet on suljettuina ja aidattuina työmaan ajan, huomioithan työmaan alueella liikkuessasi!

Työt valmistuvat 15.12.2023 mennessä.

Lisätietoja: liikuntalaitosten esimies Max Roos, max.roos@porvoo.fi, puh. 040 358 6961

Holkenin ja Humlan reitin kunnostustyöt

Holken

Porvoon liikuntapalvelut jatkaa Holkenin reitin kunnostustöitä maanantaina 11.9.2023. Reitti on suljettu kokonaan liitteenä olevan kartan mukaiselta alueelta. Koko Holkenin reitti on työmaa-aluetta. Työmaa-alueella liikkuminen ilman lupaa on kielletty.

Reitillä tehdään kunnostustöitä kolmessa erillisessä kohdassa ja reittiä käytetään työmaaliikenteeseen. Kunnostustöihin liittyy uuden reitin rakentamista sekä vanhojen reittien peruskunnostusta.

Humla

Humlan reitin kunnostustyöt aloitetaan keskiviikkona 23.8.2023. Reitillä tehdään kunnostustöitä kartan mukaiselta alueelta. Kunnostustöihin sisältyy reitin siirtäminen kulkemaan Rotnäsintien toiselle puolelle noin 200 metrin matkalla sekä noin 600 metrin osalta nykyisen reitin levennystä.

Humlan reitti on käytettävissä työn ajan, mutta sillä liikuttaessa on noudatettava varovaisuutta ja noudatettava opasteita ja mahdollisia ohjaajia jotka saattavat ajoittain pysäyttää liikenteen pieneksi hetkeksi.

Työt valmistuvat 3.12.2023 mennessä.

Lisätietoja:

liikuntapaikkamestari Pasi Liitiäinen, puh. 040 489 9809, pasi.liitiainen@porvoo.fi

Liiku ja virkisty Porvoossa

Kausiesite 2023-2024 nyt luettavissa

Kimppakävelyt

Tule mukaan liikuntapalveluiden ohjatuille kävelyille! Tapahtumat ovat maksuttomia.
Perjantaisin klo 10-12 Humlan majalle (n. 7,5 km). Lähtö klo 10 koirapuiston vierestä Humlantien ja Pihlajatien risteyksestä. Kävelyt järjestetään 8.9-27.10.2023. Ei ennakkoilmoittautumista.

Tuoli- ja selkäjumppa (hybridi)

Tuoli- ja selkäjumppa linkit löydät täältä: