Hoppa till innehåll

Uthyrning av båtplatser

Säsongen för båttrafik 15.5-30.9

Båtplatsansökan bör göras av båtens ägare. Om båten ägs av ett finansieringsbolag, kan ansökan göras av båtens innehavare. Om du ämnar köpa en båt, bör kvittot på köpet, handpenningen eller ett preliminärt köpeavtal bifogas till ansökan. Bristfälliga ansökningar behandlas inte.

För mera info läs:

Nya ansökningar kan lämnas in från och med 1.1. Behandlingen av kommunmedlemmars nya ansökningar inleds årligen vecka 12. Ansökningar som kommer in senare behandlas inom en vecka.

För en kommunbo fortgår båtplats hyresavtalet automatiskt genom att man senast på förfallodagen betalar den faktura man fått hemsänd. Betalningspåminnelser sänds inte ut. Du kan få din båtplatsfaktura som e-faktura om du gör ett avtal med din bank.

Du kan avstå från din båtplats genom att lämna fakturan obetald.

Låsen till bryggornas säkerhetsportar förnyas varje år och vi skickar per e-post en täckkod som kan användas för att beställa en säkerhetsportnyckel i en auktoriserad Abloy-butik.

Icke-ortsbor

Icke-ortsbor kan hyra en båtplats i Borgå för ett år i sänder. Ansökan kan lämnas in från 1.1 och ansökningar som lämnats i början av året behandlas omedelbart efter 1.5.

Kontaktuppgifter gällande båtplatser

Båtplatserna i Borgå å, Gammelbacka, Hammars och Tolkis

Stadsinfra

Varken text- eller ljudmeddelanden kan lämnas på detta nummer.

Båtplatserna i Jackarby, Kullo, Kråkö, Virvik och Skeppars

Idrottstjänster

Ann-Sofi Hedenstam

Byråsekreterare