Siirry sisältöön

Pensselitehtaan bänditilat

Porvoon kaupungin tarjoamat nuorten bänditilat sijaitsevat Pensselitehtaalla, Teollisuustie 15.

Nuorisopalvelut tarjoaa edulliseen hintaan kymmenen eri kokoista treenitilaa nuorten musiikin harrastajien tarpeisiin. Treenitilat ovat ensisijaisesti tarkoitettu 13-25-vuotiaille musiikinharrastajille ja toissijaisesti 26- 29-vuotiaille nuorille.

Pensselitehtaalla on tilaa uudelle bändille!

Oletko haaveillut rumpujen paukuttelusta tai kitaran soittamisesta, mutta sopivaa tilaa ei ole löytynyt? Pensselitehtaalla on avautunut tila nuorten bändille/musiikkiprojektille. Tila on Pensselitehtaan suurin, 34m2, joten tänne mahtuu useampikin bändi tai projekti jammailemaan ja luomaan musiikkia. Tilavuokra on nuorilta 204 €/kk (13 – 25v) / 272€/kk (26-29v).

Pensselitehtaalla treenaavilla on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä yhteistyötä alan huippuammattilaisten kanssa. Ammattitason apua saa tarvittaessa mihin tahansa bändi/artistitoiminnan osa-alueeseen.

Jos kiinnostuit:

Lisätietoja tiloista ja bänditoiminnasta

Lasse Yrjölä

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Zentra, Musiikkitoiminta, Pensselitehdas

Tilat

Tilat ovat kooltaan 6m2 – 34m2. Osa tiloista pystytään vuokraamaan isomman porukan yhteistiloiksi.

Nykyajan musiikin harrastamisen ja tuottamisen mahdollisuudet tiedostaen vaihtoehdoista löytyy myös loistavia mahdollisuuksia nuorille tuottajille työpisteiksi, tai pikkustudioiksi. Tilojen vuokra on nuorilta 6 €/m2 (13 – 25v) ja 8€/m2 (26-29v). Tiloja vuokrataan aina maksimissaan kolmeksi vuodeksi kerrallaan, jonka jälkeen vuokrasopimus uusitaan. Mahdollistamme myös yhden tilan käytön lyhyemmille vuokrajaksoille.

Tilat ovat kellutettuja, eli äänieristettyjä ja ne ovat sijoitettu Pensselitehtaalle omaksi kokonaisuudeksi.

Pensselitehtaalla vaikuttaa iso joukko viihde ja media-alan ammattilaisia, pääpainona musiikin tuottaminen. Ammattilaisten kanssa luodaan tulevaisuudessa bändeille ja artisteille mahdollisuuksia edetä urallaan, saada vinkkejä soittoon, sekä kaikenlaista muuta apua, mitä nuoret matkallaan tarvitsevat.

Tervetuloa musiikkiharrastuksesi tulevaisuuteen!

Bänditilojen säännöt

1. HALLINNOINTI JA VALVONTA: Porvoon nuorisopalvelut on vuokrannut tilat Pensselitehdas yhdistykseltä ja vuokraa ne edelleen nuorille musiikin harrastajille. Pensselitehtaan henkilökunnalla ja nuorisopalveluiden työntekijöillä on oikeus mennä omilla avaimillaan bändien vuokraamiin tiloihin. Nuorisopalveluiden henkilökunta tekee tiloihin tarkistuskäyntejä päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin.

2. TILAN VUOKRAUS: Treenitilat vuokrataan ensisijaisesti 13 – 25-vuotiaille porvoolaisille nuorille. Osa bändin jäsenistä voi poiketa ikä- ja porvoolaisuusehdoista. Tiloja vuokrataan myös vanhemmille, mikäli tiloja jää vapaaksi. Treenitiloja on 10 kappaletta suuruudeltaan 6 m²—34 m². Suurimmissa tiloissa voi treenata kaksi bändiä. Tästä sovitaan erikseen bändien kanssa. Tilojen kuukausivuokra on 6 €/m ² alle 25-vuotiaille ja 8€/m² 26-29-vuotiaille. Avaimet tiloihin ovat tilakohtaisia sähköisiä avaimia. Vuokrasopimus on voimassa kolme (3) vuotta kerrallaan. Alaikäisten bändiläisten osalta huoltajat allekirjoittavat vuokrasopimuksen ja suostumuksen tilojen vuokraamiseen. Uusilla bändeillä on kolmen kuukauden koeaika. Treenitiloja vuokraavalla ei ole oikeutta jälleenvuokrata tai lainata tiloja ulkopuolisille. Vuokralasku lähetetään takautuvasti kerran kuussa. Alaikäisten bändien osalta, lasku lähetetään yhdyshenkilön huoltajalle.

3. TILAN KÄYTTÖ: Tiloissa saa treenata joka päivä klo 9.00 – 23.00 välisenä aikana. Laitteiden roudaus on sallittu muinakin aikoina. Bändin jäsenet ovat velvollisia täyttämään tilan käytön seurantalistaa, aina kun ovat olleet soittamassa. Yhteyshenkilö on vastuussa tilassa vierailevista ulkopuolisista muusikoista. Treenitilat ovat tarkoitettu vain musiikin harrastamiseen. Yöpyminen ja asuminen tiloissa on kielletty. Tupakointi sekä muiden päihteiden käyttö ja hallussapito on ehdottomasti kielletty tiloissa. Bändi vastaa itse tilojen siisteydestä. Talosta löytyy siivousvälineitä yhteiseen käyttöön ja ulkona on roska-astia. Treenitilan seinille tai kattoon ei saa laittaa ja ripustaa kankaita tai mattoja. Mikäli tilan akustiikkaa haluaa kohentaa, on materiaalin oltava palamatonta materiaalia. Soittotreenien päätyttyä kaikki sähkölaitteet on otettava irti sähköpistokkeista. Tila ei ole käsityö-verstastilaksi sopiva.

4. BÄNDIN YHTEYSHENKILÖ JA BÄNDIN JÄSENET: Bändi valitsee keskuudestaan yhteyshenkilön. Yhteyshenkilö allekirjoittaa vuokrasopimuksen ja saa avaimet tilaan. Nuorisopalvelut on tilaan liittyvissä asioissa yhteyksissä ensisijaisesti yhteyshenkilöön. Yhteyshenkilö on yhteyksissä muihin bändin jäseniin ja pitää huolen siitä, että sääntöjä noudatetaan. Yhteyshenkilön on ilmoitettava nuorisopalveluihin viipymättä, mikäli bändin jäsenten yhteystietoihin tulee muutoksia.

5. VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN: Sääntörikkomusten takia nuorisopalvelut voi irtisanoa vuokrasopimuksen. Varoitusmenettely koostuu kahdesta varoituksesta, jonka jälkeisestä rikkeestä sopimus irtisanotaan. Tällöin tila on tyhjennettävä välittömästi. Mikäli tilaa ei pyynnöstä huolimatta tyhjennetä, tyhjennetään se nuorisopalveluiden voimin ja aiheutuneista kuluista laskutetaan bändiä. Bändillä on oikeus irtisanoa vuokrasopimus. Tällöin vuokrasopimus päättyy kuun lopussa. Nuorisopalvelut voi purkaa toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen (ikä- ja porvoolaisuusehdot), mikäli tilaan on tulossa vuokrausehdot täyttäviä bändejä. Tilan tyhjennysaikataulusta sovitaan aina erikseen.

6. MUUTA: Nuorisopalvelut ei ole vakuuttanut bänditilojen irtaimistoa, vaan bändit huolehtivat vakuutuksista itse. Ilmoita nuorisopalveluiden yhteyshenkilölle, mikäli huomaat epäkohtia, rikkoutumisia tai muuta huomioitavaa tiloissa. Ulkoalueella oltaessa on käyttäydyttävä asiallisesti.

Hakulomake

Treenitilat ovat ensisijaisesti tarkoitettu 13-25-vuotiaille musiikin harrastajille ja toissijaisesti 26- 29-vuotiaille nuorille.

Lisätietoja

Lasse Yrjölä

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Zentra, Musiikkitoiminta, Pensselitehdas