Siirry sisältöön

Nuorisotila Zentra

Nuorisotila Zentra on kaikkien porvoolaisten lasten ja nuorten yhteinen olohuone.

Nuorisotila Zentra

  • Mannerheiminkatu 20, 06100 PORVOO
  • +358404899999

Nuorisotilat siirtyvät kesätauolle!

Nuorisotilat auki viimeistä kertaa ennen kesälomaa ma 23.5. Zentra avoinna 14-17
Nähdään taas syksyllä!

Zentran monipuoliset tilat mahdollistavat monenlaisia toimintoja ja vapaa-ajan puuhia. Zentrassa voi pelailla, askarrella, tehdä musiikkia tai vain olla.
Meillä saa syödä omaa ruokaa, meillä on keittiö perusvarusteineen, jota nuoret saavat käyttää. Meillä on myös pieni kioski, josta voi ostaa välipalaa ja makeisia käteisellä.

Mitä sinä haluaisit tehdä nuorisotilalla?

Pelitoiminta

Nuorisotila Zentran Montussa pääsee pelaamaan neljänä päivänä viikossa. SideQuest-nimeä kantavaan pelitoimintaan ovat tervetulleita kaikki pelaajat ja pelaamisesta kiinnostuneet, taitotasoon tai sukupuoleen katsomatta. Pelitilassa on käytössä 10 pelitietokonetta, Nintendo Switch ja PS4. Koneille on asennettuna suosituimmat e-sport-pelit, ja lisää pelejä asennetaan nuorten toiveiden mukaan.

Musiikkihuone Soundi

Nuorisotila Zentrasta kellarikerroksesta löytyy Soundi, joka on nuorten ikioma musiikkihuone. Soundi on täydellinen paikka kaiken tasoisille musiikin harrastajille, jotka kaipaavat tilaa harrastukselleen. Soundissa saa pitää ääntä! Olit sitten heavykitaristi, jazzrumpali, räppäri tai pop-laulaja, Soundista löytyy varusteet musisointiin. Musiikkitila on avoinna Zentran aukioloaikojen mukaisesti. Tervetuloa tutustumaan Soundiin!

Nuorisokortti

Nuorisotilan toiminnan avain on nuorisokortti. Kortin hankinta on maksutonta ja se käy kaikilla nuorisotiloilla Porvoossa.

Zentran työntekijöiden yhteystiedot

Anna-Emilie Jääskeläinen

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Zentra

Petra Backman

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Zentra

Ahti Herttua

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Zentra

Lasse Yrjölä

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Zentra

Johanna Sjöblom

Nuorisotyöntekijä, Nuorisotila Zentra