Siirry sisältöön

Työikäisten hyvinvointi

Maksuttomasti tai edullisesti on tarjolla hyvinvointia vahvistavaa tekemistä

Porvoossa on hyvät puitteet ulkoilla. Ilmaiseksi on kaikkien käytettävissä esim. kuntoportaat, valaistut ulkoiluradat, lähiliikuntapaikat, puistojumpat ja talvisin hiihtoladut ja luistelukentät. Liikuntapalveluilla on maksuttomia ohjattuja ryhmiä (matala kynnys) ja muuten hyvin edullisia liikuntaryhmiä. Kirjastokortilla voi lainata liikuntavälineitä maksutta. Kansalaisopiston kurssitarjonnassa on liikuntakurssien lisäksi monta muuta elinikäistä oppimista tukevaa edullista kurssitarjontaa.

Porvoossa on kulttuuria, museoita ja runsaasti tapahtumia. Kappalaisen talossa (Välikatu 13) ja Taidehallissa (Taidetehdas, 2.kerros Läntinen Aleksanterinkatu 1) on aina maksuton sisäänpääsy kaikille. Molemmissa on kuukausittain vaihtuva näyttely.

Kirjastoissa on monipuolinen tapahtumatuotanto ja paljon maksuttomia mahdollisuuksia joihin osallistua. Näistä on painettu myös oma esite ja tapahtumat on koottu kirjastopalveluiden omalle verkkosivulle. Musiikkiopiston kaikki oppilasillat (oppilaiden konsertit) ovat maksuttomia. Musiikkiopistolla on myös konsertteja joihin on vapaa pääsy.

Muista! Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat siirtyneet Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen järjestettäväksi.