Siirry sisältöön

Tuen ilmastotekojen Porvoota

Porvoon kaupunki jakaa vuosittain Tuen Ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen. Tunnustuksen voi saada paikallinen yritys, yhteisö tai organisaatio omasta toiminnastaan ympäristön tai ilmaston hyväksi.

Vuoden 2023 tunnustuksen saaja:

Vuoden 2023 tunnustuksen saaja

Vuoden 2023 Tuen ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen saa Ecoskin Porvoo Oy, joka toimii edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä ympäristöystävällisten kauneudenhoitoalan palvelujen tarjoamisessa.

Hoitotyö sekä ihon luonnonmukainen hoitaminen on meidän intohimomme! Räätälöimme aina hoidot asiakaskohtaisesti ja asiakasta kuunnellen ympäristön hyvinvointia kuitenkaan unohtamatta.
– Johanna Karvonen, Ecoskin Porvoo Oy

Ecoskin Porvoo Oy on määrätietoisella työllään luonut kauneudenhoitoalan liiketoiminnastaan samanaikaisesti ympäristöä ja asiakkaan terveyttä kunnioittavan palvelukonseptin. Ympäristön ja asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin panostetaan yritykseen ostettavien tuotteiden, materiaalien ja kalusteiden hankinnan yhteydessä. Ympäristöystävälliset toimintatavat läpileikkaavat niin kauneushoitolan kuin kivijalkamyymälän luonnonkosmetiikkavalikoiman, yrityksen toimitilojen ja tekstiilien puhtaanapidon kuin tekstiilien laadukkuuden.

Raati valitsee tunnustuksen saajan

Tunnustuksen saajan valitsee raati, johon kuuluvat Porvoon Yrittäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja Marina Nyberg, kehitysyhtiö Posintran kestävän liiketoiminnan johtaja Leena Alihakkola, viime vuoden tunnustuksen saaneen Iotoi Oy:n toimitusjohtaja Johnny Holmström, nuorisovaltuuston puheenjohtaja Mila Fagerlund sekä kaupungin kestävän kehityksen asiantuntija Sanna Päivärinta.