Siirry sisältöön

Tuen ilmastotekojen Porvoota

Porvoon kaupunki jakaa vuosittain Tuen Ilmastotekojen Porvoota
-tunnustuksen organisaation toiminnasta ympäristön tai ilmaston hyväksi.

Tuen ilmastotekojen Porvoota -tunnustus jaetaan vuosittain yhdelle kaupungin ilmastokumppaneista. Porvoon ilmastokumppanit on yrityksille ja muille organisaatioille tarkoitettu avoin matalan kynnyksen verkosto ilmasto- ja ympäristöosaamisen tueksi ja se on kaikille avoin.

Vuoden 2023 tunnustuksen saaja: Ecoskin

Vuoden 2023 Tuen ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen saa Ecoskin Porvoo Oy, joka toimii edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä ympäristöystävällisten kauneudenhoitoalan palvelujen tarjoamisessa.

Hoitotyö sekä ihon luonnonmukainen hoitaminen on meidän intohimomme! Räätälöimme aina hoidot asiakaskohtaisesti ja asiakasta kuunnellen ympäristön hyvinvointia kuitenkaan unohtamatta.
– Johanna Karvonen, Ecoskin Porvoo Oy

Ecoskin Porvoo Oy on määrätietoisella työllään luonut kauneudenhoitoalan liiketoiminnastaan samanaikaisesti ympäristöä ja asiakkaan terveyttä kunnioittavan palvelukonseptin. Ympäristön ja asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin panostetaan yritykseen ostettavien tuotteiden, materiaalien ja kalusteiden hankinnan yhteydessä. Ympäristöystävälliset toimintatavat läpileikkaavat niin kauneushoitolan kuin kivijalkamyymälän luonnonkosmetiikkavalikoiman, yrityksen toimitilojen ja tekstiilien puhtaanapidon kuin tekstiilien laadukkuuden.