Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Syksyn ylioppilaskokeet

Maanantaina 25.9. lyhyen vieraan kielen koe

Juhlasaliin saapuminen:
8.30 Kaikki kokelaat

Piispankadun katutyöt vaikuttavat koululle kulkemiseen

Porvoon vesi aloittaa vesihuoltoverkoston saneeraustyöt Piispankadulla keskiviikkona 30.8. Alueella saneerataan vesijohto- ja viemäriverkostoa sekä rakennetaan erillinen hulevesiverkosto, siltä osin kuin se puuttuu. Piispankatu suljetaan ajoneuvoliikenteeltä välillä Aleksanterinkatu-Raatihuoneenkatu. Kevytliikenne ohjataan Piispankadun länsireunaa pitkin. Työ kestää arviolta noin 7 viikkoa.

Käytännössä Piispankadun liikenteen katkaiseminen estää kulun Lilun pihalle Piispankadun suunnasta. Huolto- ja hälytysajoneuvojen sujuvan liikkumisen vuoksi Lilun pihan pysäköintijärjestelyjä pitää muuttaa. Nykyinen liikuntahallin seinustan mopo- ja moottoripyöräparkki ei ole poikkeusjärjestelyjen aikana käytössä. Mopoille ja moottoripyörille on varattu tilaa Lilun sisäpihalta, läheltä sisäpihan ovia noin 20 metriä.

Lyhyesti keskeiset asiat:

  1. Kulku Piispankadulta Lilun pihalle katkeaa 30.8. Jos mahdollista, vältä pysäköintiä Lilun pihalle.
  2. Moottoripyöriä ja mopoja ei voi pysäköidä entiselle liikuntasalin seinustan pysäköintialueelle.
  3. Noudata poikkeusliikenteen opasteita ja ohjausta
  4. Jätä aina hälytys- ja huoltoajoneuvoille tilaa liikkua sisäpihalla

Haku syksyllä mahdollisesti vapautuville 1. vuosikurssin lukiopaikoille

Haku syksyllä mahdollisesti vapautuneille 1. vuosikurssin lukiopaikoille Linnankosken lukiossa päättyy keskiviikkona 8.11.2023. Päätös paikkajaosta ilmoitetaan viimeistään keskiviikkona 15.11.2023 ja paikan saanut opiskelija voi aloittaa opinnot Linnankosken lukiossa kolmannen periodin alussa 29.11.2023. Tällä hetkellä (12.9.2023) jaossa ei ole yhtään opiskelupaikkaa.

Osallistuakseen valintaan, opiskelijan on toimitettava Linnakosken lukion rehtorin sähköpostiosoitteeseen (kaisa.leppavuori@porvoo.fi)  8.11.2023 klo 16 mennessä:
1) oheinen hakulomake
2) kopio peruskoulun päättötodistuksesta
3) kopio ensimmäisen periodin lukiosuorituksista

Kaavakkeen ja todistukset voi toimittaa joko skannattuna, hyvälaatuisena kännykkäkamerakuvana tai tuoda paikanpäälle Linnankosken lukiolle.

Valinnassa painotetaan peruskoulun päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvoa 90% ja lukion ensimmäisen jakson lukuaineiden keskiarvoa 10%. Lukio-opintoja tulee olla hakuvaiheessa suoritettuna vähintään kahdeksan suoritettua opintopistettä.

Hakijoille ilmoitetaan päätös valinnasta sähköpostitse keskiviikkona 15.11.2023.

Lue tarkemmin Linnankosken lukioon hakemisesta yhteishaun ulkopuolella.