Siirry sisältöön

Tule meille tuntiopettajaksi!

Onko sinulla erityisosaamista, jota haluaisit jakaa muille? Nyt voit hakea kansalaisopiston tuntiopettajaksi lukuvuodelle 2024–2025!

Kansalaisopisto hakee nyt opettajia ja sijaisia lukuvuodelle 2024–2025!

Oletko osaaja tai tunnetko jonkun taitavan tekijän? Haluaisitko jakaa osaamistasi muillekin? Uusien tuntiopettajien haku lukuvuodelle 2024–2025 on auki. Voit myös ilmoittautua kansalaisopiston sijaislistalle. Kokemus opetustyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Kansalaisopisto toimii Porvoon ja Askolan alueella.

Tuntiopettajana vastaat kurssin suunnittelusta ja käytännön järjestelyistä ja saat korvauksen opetustunneistasi. Kurssin laajuus riippuu sisällöstä. Kurssi voi kestää jopa koko lukuvuoden, tai olla esimerkiksi yksittäinen iltakurssi, viikonloppukurssi tai luento. Kansalaisopiston pääsääntöinen lukuvuosi on syyskuusta huhtikuuhun.

Kaipaamme erityisesti seuraavaa erityisosaamista: korean kieli, digitaitojen opetus ruotsiksi.

Sijaisia tarvitsemme erityisesti suomen kielen opetukseen sekä tanssitunneille.

Ohjeet hakijalle

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 15.4. osoitteeseen kansalaisopisto(at)porvoo.fi. Merkitse viestin otsikoksi ”Opettajahaku”.

  • Kerro lyhyesti itsestäsi ja osaamisestasi sekä mitä ainetta tai kurssia haluaisit opettaa
  • Voisitko opettaa päivisin, iltaisin vai viikonloppuisin?
  • Millä kielellä/kielillä voisit opettaa? (kurssin opetuskieli)
  • Voisitko toimia sijaisena ja missä aineissa?

Jokaisella ainealueella on oma suunnitteluvastuussa oleva opettaja, jolle viesti ohjataan. Hän on sinuun yhteydessä ja keskustelee tarkemmin kurssimahdollisuuksista.

Sijaiseksi kansalaisopistolle

Kansalaisopiston laajassa toiminnassa tarvitaan jatkuvasti myös sijaisia yksittäisiä tunteja tai välillä pidempiäkin poissaoloja varten. Pystyisitkö toimimaan sijaisena kansalaisopistossa? Lähetä vapaamuotoinen hakemus yllä olevien ohjeiden mukaisesti, ja otamme sinuun yhteyttä tarpeen tullen.