Opiskelijaterveydenhuolto

Kasvomaskin käyttöä suositellaan vahvasti

Sosiaali- ja terveystoimen toimipisteissä on toistaiseksi voimassa vahva kasvomaskisuositus. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä, jos sille on terveydellinen este tai asiakas on alle 12-vuotias. 


Opiskelijaterveydenhuolto tukee ja edistää itsenäistymistä, opiskelukykyä, terveellisiä elämäntapoja sekä hyvää kuntoa ja mielenterveyttä opintojen aikana. Terveysneuvonnalla ehkäistään myös koulukiusaamista.

Opiskeluterveydenhuollon palvelut ovat käytettävissä asuinkunnasta riippumatta, kun opiskelee Porvoossa sijaitsevassa oppilaitoksessa. Palvelut ovat alle 18-vuotiaille opiskelijoille maksuttomia.

Palveluita tarjotaan; lukiolaisille, toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa opiskeleville, ammattikorkeakoululaisille ja muiden koulujen opiskelijoille, kuten Careeria ja Borgå folkakademi.

Ota yhteyttä

Opiskelijaterveydenhoitajat ovat tavattavissa lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa koulupäivien aikana päivittäin. Vastaanottoajat ilmoitetaan lukuvuoden alussa. Vastaanotto sijaitsee oppilaitosrakennuksessa.