Siirry sisältöön

Toimitilapalvelut hallinnoi ja suunnittelee tilat kaupungin toiminnan tarpeisiin. Koska kaikki tilat eivät ole kaupungin omistamia, myös kiinteistönhoidossa ja ylläpidossa on erilaisia käytäntöjä, joista sovitaan yhdessä toimitilapalvelun edustajan ja käyttäjän kanssa.

  • Kaupungin omistamissa kiinteistöissä kiinteistönhoidosta ja ylläpidosta vastaa toimitilapalvelut.
  • Kaupunki vuokraa toimitiloja omaan käyttöönsä yleensä pitkillä vuokrasopimuksilla, jolloin yleensä kiinteistön omistaja vastaa ylläpidosta ja kiinteistönhoidosta. Toimitilajohdon asiakkuuspäällikkö toimii yhteyshenkilönä. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi Taidetehdas, Campus, WSOY-talo sekä Toukovuoren ja Pääskypellon palvelutalot.
  • Kaupungin omien tilojen pidempiaikaisesta ulosvuokrauksesta vastaa asiakkuuspäällikkö. Lyhytaikaiset vuokraukset hoituvat pääosin Kompassin kautta.
  • Kaupunki omistaa elinkaarikohteet, mutta on ostanut kiinteistönhoidon ja ylläpidon 20 vuodeksi YIT:ltä ja Caverionilta. Toimitilajohdon asiakkuuspäällikkö toimii yhteyshenkilönä. Elinkaarikohteita ovat Kantele-talo, Tolkkisten koulu, Toukovuoren päiväkoti, Gammelbackan päiväkoti, päiväkoti Helmi, Hinthaaran päiväkoti, Ylä-Haikkoon päiväkoti, Omenatarhan päiväkoti.
  • Asuntojen vuokrauksesta vastaa kokonaisuudessaan A-Asunnot Oy
Myytävät kiinteistöt
Toimitilapalvelun yhteystiedot