Siirry sisältöön

Kokonniemi

Kokonniemen liikuntakeskus, historiallinen kansanpuisto ja Kokonmäki on upea alue keskellä Porvoota, ja sen urheiluhallit ja ulkoilumetsät ovat nykyisinkin suosittuja liikunta- ja ulkoilupaikkoja. Alueella on paljon kehittämispotentiaalia sekä asukkaiden hyvinvoinnin että Porvoon kaupungin vetovoiman lisäämisen näkökulmasta.

Kokonniemen liikuntakeskuksen suunnitteluperiaatteet ja ensimmäisen toteutusvaiheen osakokonaisuudet

Porvoon kaupunginhallitus käsitteli Kokonniemen liikuntakeskuksen jatkosuunnittelua kokouksessaan 21. maaliskuuta 2022. Kaupunginhallitus otti kantaa mm. Kokonniemen alueen yleisiin suunnitteluperiaatteisiin, ensimmäisessä vaiheessa toteutettavaan kokonaisuuteen sekä hankesuunnitelman laatimiseen.

Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti hyväksyä suunnitteluperiaatteet ja ensimmäisen toteutusvaiheen osakokonaisuudet päätösesityksen mukaan seuraavin muutoksin:
Lisäys “katettu täysimittainen tekojää tai jääpallohalli” kohtaan:
Varaudutaan tarpeellisten tilavarausten tutkimiseen alueen palvelutarjonnan täydentämiseksi. Tällaisia toimintoja voivat olla esimerkiksi katettu täysimittainen tekojää tai jääpallohalli, sisäkuntosali, sauna, koira-agilityrata, hiihtocrossrata, rullahiihtorata, ulkokentät mailapeleille ja koripallolle.
Kohta ”Mailapelihalli, joka soveltuu esimerkiksi, tennikselle, squashille ja padelille.” lyhennettiin muotoon ”Mailapelihalli”.
Kohta ”Lämmitetty tekonurmikenttä” siirrettiin kohdan ” Uusi jääurheiluareena (jäähalli).” jälkeen.k

Kokonniemen liikuntakeskuksen toimitusjohtaja valittiin syyskuussa 2022

Syyskuun 12. päivä 2022 järjestetyssä kokouksessaan Porvoon kaupunginhallitus evästi Kokonniemen liikuntakeskus Oy:n hallitusta valitsemaan yhtiön toimitusjohtajaksi Kalle Myllymäen.