Hae varhaiskasvatukseen

Turvallisuus ja hygienia ovat edelleen ensisijaisen tärkeitä. Vain täysin terveet ja oireettomat lapset saa tuoda varhaiskasvatukseen.

Muutoksista ilmoitetaan huoltajille Daisyn kautta ja kysymyksissä voi kääntyä päiväkodinjohtajan puoleen. Hoitoaikavaraukset tehdään Daisyn kautta.


Varhaiskasvatukseen voi hakea ympäri vuoden. Varhaiskasvatuspaikka voidaan myöntää vasta, kun vanhempainrahakausi on päättynyt.

Jätä hakemus viimeistään neljä kuukautta ennen kuin lapsi tarvitsee varhaiskasvatuspaikkaa. Jos varhaiskasvatuksen tarve johtuu ennakoimattomasta työllistymisestä, opiskelusta tai koulutuksesta, tulee varhaiskasvatuspaikkaa hakea vähintään kaksi viikkoa ennen tarvetta. Hakemus on voimassa vuoden.

Voit hakea varhaiskasvatuspaikkaa myös ennen Porvooseen muuttamista. Paikka voidaan myöntää siitä lähtien, kun lapsi asuu Porvoossa.

Voit hakea tai ilmoittautua sähköisesti eDaisyssa:

Sähköinen lomake toimii parhaiten selainohjelmilla Internet Explorer 10 ja 11, Google Chromen sekä Mozilla Firefoxin kolme uusinta versiota. Evästeet eli cookies on sallittava ja Javascript on oltava päällä.

Varhaiskasvatuksen sähköinen asiointipalvelu eDaisy

Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakemuslomakkeita saa palvelupiste Kompassista.

Day care information in English