Siirry sisältöön

Liikuntapalvelut järjestää kaupunkilaisille introja (tutustumisia) eri lajeihin, kursseja, retkiä ja erilaisia liikuntatapahtumia ympäri vuoden. Ajankohtaisista tapahtumista löydät tiedot täältä.

Varusmiesten kuntokurssi

Porvoon Liikuntapalvelut tarjoaa tuleville varusmiehille mahdollisuuden kohottaa kuntoaan ennen varusmiespalveluksen alkua. 

Kurssit sisältävät kestävyyskunnon kohottamista, uimataidon parantamista sekä voimaharjoittelua ja opastusta terveellisiin elämäntapoihin ja ravintoon. 

 – Kursseilla jokaisella osallistujalla on mahdollisuus nostattaa peruskuntoaan ja saada vinkkejä omatoimiseen liikkumiseen. Aikaisempaa lajitaustaa ei vaadita, liikunnanohjaaja Christian Bremer kertoo. 

– Varusmiespalvelus on hyvin fyysistä, ja mitä parempi kunto on, sitä helpommin varusmiespalveluksen fyysiset ja myös henkiset haasteet sujuvat, Bremer sanoo. 

Kurssit järjestävät Porvoon liikuntapalvelut. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia.  
Kurssit järjestetään 4-5 viikon jaksoissa voit osallistua yhteen tai sitten voit ilmoittautua jokaisen.

Kurssit: 

Voimaharjoittelu ja terveellinen ravitsemus tutuksi

Peruskuntoa kohottavalla kurssilla saa eväitä terveellisiin elämäntapoihin sekä opastusta voimaharjoittelun perusteisiin ohjaajan opastuksella.
Kurssi pidetään maanantaisin 26.2- 25.3.2024 klo 20.00–21.00 Kokonhallilla.   

Uimataito uudelle tasolle

Uimatekniikka-kurssilla kehitetään vapaa-, selkä- ja rintauinnin perustaitoja. Harjoitteilla parannetaan koordinaatiota sekä oman kehon hahmottamista vedessä. 
Kurssi pidetään maanantaisin 8.4–29.4.2024 klo 20.00–21.00 uimahallissa.

Palloilulajien parissa kestävyyskunto nousuun

Kestävyyskuntoa kohotetaan erilaisten palloilulajien parissa. Kurssi pidetään maanataisin 6.5-3.6.2024 klo 20.00–21.00 klo 20–21 Kokonniemen tekonurmella.

Lisätietoja antaa sähköpostitse erityisliikunnanohjaaja Christian Bremer