Siirry sisältöön

Liikuntapalvelut järjestää kaupunkilaisille introja (tutustumisia) eri lajeihin, kursseja, retkiä ja erilaisia liikuntatapahtumia ympäri vuoden. Ajankohtaisista tapahtumista löydät tiedot täältä.

Raskausajan liikunta & kehonhuolto

Raskausajan liikuntaa turvallisesti ja monipuolisesti raskausviikot huomioiden, äitiysfysioterapeutti Taina Åkerlund-Pesosen johdolla.
Kuuden kerran kurssi sopii myös, vaikka et olisi jumpannut aikaisemmin. Kehonhuolto-osuus antaa valmiuksia, jos selkä oireilee tai SI-nivel ja häpyliitos ym. muita vaivoja ilmenee raskausaikana.
Max 12 osallistujaa / ryhmä.

Syyskurssi: 6.9.-11.10.22
Kevätkurssi: 10.1.-14.3.23

Paikka: Pormestarinkatu 14 (käynti sisäpihalta)
Aika: tiistaisin klo 18.30-19.30
Kurssin hinta: 20e /hlö /kurssi

Varusmiesten kuntokurssi

Porvoon liikuntapalvelut tarjoaa tuleville varusmiehille mahdollisuuden kohottaa kuntoaan ennen varusmiespalvelun alkua.
Kurssit sisältävät kestävyyskunnon kohottamista, uimataidon parantamista sekä voimaharjoittelua. Aikaisempaa lajitaustaa ei vaadita.

Lisätietoja antaa sähköpostitse erityisliikunnanohjaaja Christian Bremer

Boulderkiipeily-kurssi 7-12-vuotialle (6.9-11.10.2022)

Lapset tutustuvat ohjaajan kanssa kiipeilyyn hauskojen leikkien ja tehtävien innoittamana. Mukaan voi tulla ensikertalaiset, mutta myös enemmän lajia harrastaneet. Kaikki oppivat varmasti jotain uutta ja jännää kuuden kerran kurssilla.
Max 8 osallistujaa.

Paikka: Grottan (Ratakatu 7)
Aika: tiistaisin klo 17.15-18
Kurssin hinta: 20 e/hlö

Boulderkiipeily-kurssi 12-16-vuotiaille (6.9-11.10.2022)

Kurssilla (6 kertaa) perehdytään kiipeilytekniikkaan yhdessä ohjaajan kanssa. Harjoitellaan myös kehonhuoltoa kuten venyttelyä sekä perehdytään kiipeilyvammojen ehkäisyyn.
Tärkeintä kurssilla on rento meininki ja uuden oppiminen yhdessä, kannustavassa ilmapiirissä. Kurssi soveltuu hyvin ensikertalaisille, mutta myös enemmän lajia harrastaneet oppivat varmasti paljon uutta.
Max 12 osallistujaa.

Paikka: Grottan (Ratakatu 7)
Aika: tiistaisin klo 18.15-19.15
Kurssin hinta: 20 e/hlö