Liikunta ja ulkoilu

Uimarannat avataan kesäkuun alussa, uimahalli elokuussa

Porvoon uimahalli avataan yleisölle tämänhetkisen arvion mukaan elokuussa. Avaamisajankohta voi kuitenkin vielä vaihtua kesän koronatilanteen muutoksista johtuen.

- Maan hallitus on päättänyt, että kokoontumisrajoitus muuttuu kesäkuun alussa nyt voimassa olevasta 10 henkilöstä enintään 50 henkilöön. Uimahallin käyttäjien turvallisuus on ensisijaista ja hallin avoinna pito vaatii näissä poikkeusoloissa sekä enemmän henkilökuntaa valvontatehtäviin että tehokkaampaa siivousta desinfiointeineen. Hallin avaamista ei voi pitää myöskään taloudellisesti järkevänä asiakasmäärän rajoituksen vuoksi, sanoo Per Högström liikuntapalveluista.

Uimaseuran mahdollisuutta käyttää rajoitetusti 25 metrin allasta kesäkuussa selvitetään.

Kaupungin valvomat Hasselholman uimaranta ja Kokonniemen maauimala avataan heti kesäkuun alussa. Uimahallin vakituinen henkilökunta siirtyy vastaamaan näiden rantojen valvonnasta ja ohjeistaa rantojen käyttäjiä.

Kaikilla rannoilla noudatetaan Porvoon kaupungin, aluehallintoviraston ja THL:n antamia turvallisuusohjeita. Rantojen käytöstä ohjeistetaan tarkemmin erikseen.

Lisätietoja antaa: Per Högström, 0400 212 264, per.hogstrom@porvoo.fi


Kaupungin kesätoimintaan ilmoittautuminen

Kesälomatoimintaan ilmoittautuminen alkaa maanantaina 18.5. klo 9

Tutustu toimintaan ja ilmoittaudu


Vinkkejä omatoimiseen liikuntaan

Koronaviruksesta johtuen lähes kaikki sisäliikuntatilat on suljettu ja ulkoliikuntapaikkojenkin käyttöä on rajoitettu. Myös kaikki ohjattu toiminta on tauolla.
Omatoimisen liikunnan osuus nousee nyt vahvasti esille. Liikuntapalvelut onkin koonnut vinkkejä omatoimiseen liikuntaan niin sisällä kuin ulkona.
Toivomme, että sinä ja perheesi voitte olla aktiivisia vallitsevista olosuhteista huolimatta.

Tutustu linkkeihin ja lähde liikkumaan


Tarvitsetko kalastusluvan?

Tilaa kalastuslupa palvelupiste Kompassista joka kerää lupaa varten tarvittavat tiedot ja lähettää ne liikuntatoimistoon. Liikuntatoimisto lähettää kalastusluvat asiakkaalle postitse ja laskuttaa asiakasta.

Kompassin asiakaspalvelupiste Rihkamatorilla on suljettu, joten ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla:

ma–pe klo 9–16
Puh. 020 69 2250
kompassi@porvoo.fi


Vaellusretki erityisryhmille Hossan kansallispuistoon elokuussa

Lue lisää vaelluretkestä ja ilmoittautumisesta