Taidekoulu Sipoossa

Taidekoulu tiedottaa

Porvoon kaupungin johtoryhmän uuden koronapäätöksen mukaisesti Taidekoulu jatkaa etäopetusta yli 12-vuotiaiden osalta hiihtoloman jälkeen, jatkuen 28. maaliskuuta asti.  

Alle 12-vuotiaiden (v. 2009 ja myöhemmin syntyneet) opetus toteutetaan lähiopetuksena alle 10 hengen pienryhmissä.

Etäopetus toteutetaan monimuotoisesti. Lähetämme kaikille ensin sähköpostia viimeistään samana päivänä kuin taidekoulutunti olisi.

Lisätietoja:
vt. rehtori Jenni Iivonen puh. 040 612 7492, jenni.iivonen@porvoo.fi
toimistosihteeri, Emma Lavonen puh. 040 352 700, taidekoulu@porvoo.fi

Porvoon kaupungin koronasuositukset ja -rajoitukset


Taidekoulussa opiskellaan kuvan kieltä. Taideteosten tuottamisen sijaan opetellaan erilaisia kuvallisia valmiuksia. Koulussa opitaan käyttämään monipuolisesti erilaisia materiaaleja, työskentelemään yhdessä sekä arvostamaan omia ja muiden oppilaiden töitä.

Taidekoulu antaa kuvataiteen laajan oppimäärän mukaista perusopetusta 3–19-vuotiaille lapsille ja nuorille perusryhmissä sekä syventävissä työpajaopinnoissa Porvoossa ja Sipoossa. Lisäksi taidekoulu järjestää viikonloppu- ja kesäkursseja, joihin ovat tervetulleita myös aikuiset.

Taidekoulu Sipoossa toimii Nikkilässä Itäisen Jokipuiston alueella Artborg 35:ssä (Pilvilinnantie 2 B) ja Söderkullassa Sipoonlahden koululla (Neiti Miilintie 6) sekä musiikkipäiväkoti Pocossa (Joensuunraitti 59 E).


Taidekoulun tiedote

Taidekoulu noudattaa koronan osalta kaupungin ohjeistusta ja olemme varautuneet tarvittaessa reagoimaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Tiedotamme huoltajia tarvittaessa sähköpostitse ja tietoa löytyy myös nettisivuiltamme. Pyrimme omalta osaltamme minimoimaan tartuntariskit, joten toivomme, että huomioitte seuraavat asiat ja keskustelette niistä myös lapsenne kanssa:

  • Tule taidekoululle vain terveenä. Ohje koskee myös mukana tulevia aikuisia ja sisaruksia.
  • Kaikki tiloihimme tulevat pesevät heti taidekoululle saapuessaan kädet huolellisesti vedellä ja saippualla. Käsidesiä on varattu opetustiloihin ja pesupisteisiin ja sitä käytetään yhdessä aikuisen kanssa.
  • Muista ja huomioi turvavälit.
  • Lapsia hakiessanne odottakaa ystävällisesti ulkona. Näin vältämme ruuhkaa sisätiloissa ja pienennämme tartuntavaaraa.
  • Jos sinulla on yksikin näistä oireista: yskä, kurkkukipu, nuha, kuume, hengenahdistus, haju/makuaistin menetys tai ripulia/vatsakipua, et voi tulla taidekoulun tiloihin.
  • Jos olet saanut koronavirustartunnan, pysy poissa taidekoululta vähintään 14 vuorokautta oireiden alkamisesta, tarvittaessa pitempäänkin. Tarvitaan kaksi oireetonta vuorokautta ennen kuin voit tulla paikalle. 

Lisätietoja:

Jenni Iivonen, vt. rehtori  
jenni.iivonen@porvoo.fi 
040 612 7492

Emma Lavonen, toimistosihteeri 
taidekoulu@porvoo.fi
040 352 7004