Siirry sisältöön

Hae oppilaaksi

Hakeminen oppilaaksi ja jatkoilmoittautuminen

Taidekoulun ja Kuvismuskarin hakuaika uusille oppilaille on keväällä. Ilmoittaudu sähköpostitse taidekoulu@porvoo.fi tai kuvismuskari@porvoo.fi (oppilaan nimi ja ikä, vanhempien yhteystiedot ja ajantasainen laskutusosoite.)

Tieto oppilaspaikasta varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä.
Jos oppilaita on enemmän, kuin ryhmiin voidaan ottaa, oppilaspaikat arvotaan. Vapaita paikkoja voi kysyä myös lukuvuoden aikana.

Hakeminen Sipoon ryhmiin

Sipoon toimipisteet sijaitsevat Söderkullassa Sipoonlahden koulussa ja Nikkilän Artborgissa. Muista mainita lomakkeessa, haluatko Nikkilän vai Söderkullan ryhmään. Ilmoittautumisaika on sama kuin Porvoon ryhmiin.

Ilmoittaudu sähköpostitse taidekoulu@porvoo.fi (oppilaan nimi ja ikä, vanhempien yhteystiedot ja ajantasainen laskutusosoite.)

Nykyisten oppilaiden jatkoilmoittautuminen

Taidekoulun oppilas säilyttää opiskelupaikkansa jatkoilmoittautumalla opettajalleen tai kansliaan huhtikuun aikana. Taidekoulun oppilas voi jatkaa opintojaan sen lukuvuoden loppuun asti, jolloin täyttää 19 vuotta.

Jatkoilmoittaudu sähköpostitse opettajallesi etunimi.sukunimi@porvoo.fi tai taidekoulu@porvoo.fi.

Jos haluat lopettaa opinnot

Taidekoulun lopettamisesta on jätettävä kirjallinen ilmoitus kansliaan tai sähköpostitse osoitteeseen taidekoulu@porvoo.fi. Vapautuvalle paikalle voidaan tällöin ottaa uusi oppilas.