Siirry sisältöön

Taidekoulun ja Kuvismuskarin hakuaika uusille oppilaille on keväällä. Ilmoittaudu paikan päällä tai palauta tai postita täytetty ilmoittautumislomake kansliaan, Linnankoskenkatu 33–35, avoinna 10–16. Tieto oppilaspaikasta varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä.

Jos oppilaita on enemmän, kuin ryhmiin voidaan ottaa, oppilaspaikat arvotaan. Vapaita paikkoja voi kysyä myös lukuvuoden aikana.

Hakeminen Sipoon ryhmiin

Sipoon toimipisteet sijaitsevat Söderkullassa Sipoonlahden koulussa ja Nikkilän Artborgissa. Muista mainita lomakkeessa, haluatko Nikkilän vai Söderkullan ryhmään. Ilmoittautumisaika on sama kuin Porvoon ryhmiin.

Ilmoittaudu paikan päällä tai palauta tai postita täytetty ilmoittautumislomake kansliaan, Linnankoskenkatu 33–35, avoinna 10–16.

Nykyisten oppilaiden jatkoilmoittautuminen

Taidekoulun oppilas säilyttää opiskelupaikkansa jatkoilmoittautumalla opettajalleen tai kansliaan huhtikuun aikana. Taidekoulun oppilas voi jatkaa opintojaan sen lukuvuoden loppuun asti, jolloin täyttää 19 vuotta.

Jatkoilmoittaudu sähköpostitse opettajallesi tai ilmoittaudu paikan päällä tai palauta tai postita täytetty ilmoittautumislomake kansliaan, Linnankoskenkatu 33–35, avoinna 10–16.

Jos haluat lopettaa opinnot

Taidekoulun lopettamisesta on jätettävä kirjallinen ilmoitus kansliaan tai sähköpostitse osoitteeseen taidekoulu@porvoo.fi. Vapautuvalle paikalle voidaan tällöin ottaa uusi oppilas.