Siirry sisältöön

Elina, kaupunki-infran suunnittelupäällikkö

Asiantuntijatyössä työajan joustavuus ja etätyömahdollisuus ovat isoja etuja, jotka tekevät esimerkiksi perhe-elämän ja työn sovittamisesta toisiinsa helpompaa.

Porvoo on kehittyvä ja kasvava kaupunki, jossa riittää mielenkiintoisia hankkeita, joihin pääsee työn puitteissa mukaan luomaan uutta sekä kehittämään tai säilyttämään vanhaa.

Pääasiallinen tehtäväni on toimia yleisten alueiden suunnittelun asiantuntijana kaupunkikehityksen hankkeissa ja toimin kaupunki-infran suunnittelutiimin esihenkilönä. Mikään työpäivä ei ole samanlainen ja yhden päivän aikana työtehtävät saattavat vaihdella strategisen tason linjausten mietinnästä yksittäisen katukiven materiaalin pohdintaan tai työmaalla nopeasti päätettäviin ongelmatilanteiden ratkaisemiseen.

Pyrin vaikuttamaan siihen, että kaupunki-infra osaltaan pystyisi tekemään ympäristöystävällisempää kaupunkia ja olla siinä jopa valtakunnallinen edelläkävijä. Kaupunki-infra suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää meidän kaikkien yhteisiä yleisiä alueita. Teen tiiviisti töitä kaupunki-infran suunnittelu- ja hallintotiimin, rakentamisen ja kunnossapidon henkilöiden, Porvoon veden suunnittelutiimin, kaavoittajien sekä suunnittelukonsulttien kanssa.

Asiantuntijatyössä työajan joustavuus ja etätyömahdollisuus ovat isoja etuja, jotka tekevät esimerkiksi perhe-elämän ja työn sovittamisesta toisiinsa helpompaa.

Parasta Porvoon kaupungilla on todella mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Silloin tuntee onnistuneensa työssä, kun kollega, yhteistyökumppani tai vaikkapa kuntalainen antaa positiivisen palautteen tiimimme toiminnasta tai työn tuloksista.

Näin ollen voi ajatella, että sillä mitä ja miten teen tai teemme on vaikutusta suuren joukkoon ihmisiä. Kaikki tämä tekee työstä erittäin mielekästä.