Siirry sisältöön

Heidi, päiväkodin palveluvastaava

Porvoon ateria- ja puhtauspalvelut

Ilon aiheita on joka päivä, vaikka se, että lapset kiittävät ruuasta ja tulevat kertomaan tuohon keittiön ovelle omia juttujaan.

Olen Porvoon ateria- ja puhtauspalveluiden palveluvastaava Mäntykummun päiväkodissa. Hoidan päiväkodissa ruokahuoltoa siitä eteenpäin, kun ruoat saapuvat keskuskeittiöltä kylmänä. Huolehdin aterian kypsentämisestä sekä lasten aamu- ja välipalasta. Tiskihuolto ja siivous on myös osa työtäni ja erilaisten tilausten teko.

Ilon aiheita on joka päivä, vaikka se, että lapset kiittävät ruuasta ja tulevat kertomaan tuohon keittiön ovelle omia juttujaan. Niitä tietenkin kuuntelen, vaikka olisi kiire. Se kuuluu minun työhöni, pikkuasiakkaani ovat tärkeitä.

Me palveluvastaavat teemme erittäin tärkeää työtä. Tämä työ ei välttämättä ole aina niin näkyvää silloin, kun kaikki sujuu niin kuin pitää. Minä myös toivon, että arvostus kasvaisi alamme ammattilaisia kohtaan.

Porvoon kaupunki ottaa työntekijät tosi hyvin huomioon. Työnantaja välittää meistä ja etsii toimenpiteitä, että jaksaisimme myös työn ulkopuolella sitä kotiarkea.