Siirry sisältöön

Päiväkoti Metsätähti

Suomen- ja ruotsinkielistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 1–6-vuotiaille.

Päiväkoti Metsätähti

Sinikka Vähäkangas

Päiväkodin johtaja, Päiväkoti Metsätähti

Anna Backman

Varhaiskasvatuksen opettaja, Varajohtaja, Päiväkoti Metsätähti

Ronja Tarkkonen

Apulaisjohtaja, Varajohtaja, Päiväkoti Metsätähti

Ryhmien suorat puhelinnumerot näkyvät päiväkodin asiakkaille DaisyFamilyn ilmoitustaululla.

Tammikuussa 2022 käyttöön otettu päiväkotimme sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä monipuolisia luonto-, kulttuuri ja liikuntapalveluja. Päiväkoti Metsätähti tarjoaa varhaiskasvatusta ja esiopetusta suomen ja ruotsin kielellä.

  • Kaksi ruotsinkielistä esiopetusryhmäämme toimivat Strömborgska skolan tiloissa, osoitteessa Peippolantie 2, 06100 Porvoo.

Millaista on isossa päiväkodissa?

Päiväkoti on moderni ja suuri, lapsia ja henkilökuntaa on paljon, mutta tunnelma on kotoisa ja rauhallinen. Jokaisella lapsella on oma turvallinen ryhmätila ja omat turvalliset aikuiset. Yhteistyötä tehdään oman paritiimin kanssa esimerkiksi aikaisten aamujen osalta. Kaikilla paritiimeillä on oma eteinen. Päiväkodissa on paljon yhteisiä, monipuolisia ja erilaista toimintaa mahdollistavia tiloja, joita käytetään vuorotellen.

Henkilökunnalla on erilaisia taitoja ja osaamista, apua on aina saatavilla, yhteisiä projekteja on mukava suunnitella ja toteuttaa. Tunnuslauseemme on: ”Ajatella, että sinä olet sinä ja minä olen minä. Yhdessä meidän on hyvä olla!”