Siirry sisältöön

Porvoon Taiteilijaseura: Art Pop-Up! Talvisalonki
1.12.-23.12.2023

Galleria Vanha Kappalaisentalo, Välikatu 13, Porvoo
Avoinna: ti-su klo 10-16

Porvoon Taiteilijaseuran Art Pop-Up! Talvisalonki -näyttely ja teosvälityksen toinen osa on nähtävissä Galleria Vanha Kappalaisentalossa 1.-23.12.2023. Näyttelyn ensimmäinen osa on nähtävissä Taidetehtaalla , Galleria Kulmassa 17.11.-29.12.2023. Esillä on samanaikaisesti molemmissa gallerioissa yhteensä toistasataa teosta paikallisilta kuvataiteen ammattilaisilta.

Talvisalonki -näyttely ja teosvälitys kattaa teossisällöiltään monipuolisen ja monimateriaalisen raikkaan otoksen Porvoon Taiteilijaseuran jäsenten teoksia. Tule nauttimaan hyvästä kuvataiteesta sekä tekemään elämäsi taidelöytöjä tai sijoituksia ja tue hankinnallasi paikallista kuvataidetta. Taide on arvonsa säilyttävä ja kestävä joululahja, joka muistuttaa antajastaan vuosikymmenienkin jälkeen!

Teosvälitys toimii yksityisasiakkaiden lisäksi myös eri taidetoimikuntien ja taidekokoelmien, kuten myös yritysten ja yhteisöjen teoshankintatilaisuutena. Lämpimästi tervetuloa kuvataiteen pariin jouluiseen Porvooseen!

Art Pop-Up! Talvisalongin teoksia on myös hankittavissa ja varattavissa Porvoon Taidetehtaalla Porvoon Taidehallin yhteydessä sijaitsevasta Taidelainaamo Konstasta ostoina ja teoslainoina.
Tervetuloa!