Hoppa till innehåll

Borgå Konstnärgille: Art Pop-Up! Vintersalong
1.12-23.12.2023

Galleri Gamla Kaplansgården, Mellangatan 13, Borgå
Öppet: tis-sön kl. 10-16

Borgå Konstnärgilles utställning och konstförmedling Art Pop-Up! Vintersalong förstas del är öppen 1-23 december i Galleri Gamla Kaplansgården i gamla stan i Borgå. Utställningens andra del i Galleri Hörnan i Konstfabriken i Borgå är öppen 17 november – 29 december 2023. I båda gallerier visas samtidigt sammanlagt över hundra konstverk av lokala yrkespersoner inom bildkonst.

Verkens innehåll i utställningen Vintersalong och konstförmedlingen är ett mångsidigt och fräscht urval med olika material av verk av medlemmar i Borgå Konstnärsgille. Kom och njut av god bildkonst och gör konstfynd eller investeringar i ditt liv och stöd den lokala bildkonsten genom konstanskaffning. Konst är en hållbar julklapp som behåller sitt värde, som påminner om sin givare även efter flera årtionden!

Konstförmedlingen är ett tillfälle för konstanskaffning både för privata kunder, konstkommissioner och konstsamlingar och även för företag och samfund. Varmt välkommen på utställning med bildkonst och konstförmedling till Borgå under jultiden.

Verken som ställs ut på utställningen Art Pop-Up! Vintersalong kan också skaffas och reserveras i Konstfabriken i Borgå på artoteket Konsta i anslutning till Borgå Konsthallen som inköp och lån av verk.