Siirry sisältöön

Porvoon Taidehalli

Taidehalli sijaitsee Taidetehtaan toisessa kerroksessa. Samassa tilassa toimivat myös Porvoon Taideyhdistyksen taidelainaamo Konsta, Porvoon Taiteilijaseuran kuratoima mediataiteen näyttelytila Fikka ja Yrjö A. Jäntin taidekokoelma.

Taidehallin pinta-ala on 183 m2, korkeus 3,10–4,7 metriä, leveys 9,90 metriä.
Näyttelyaika on kuusi viikkoa (vuosi 2024-), ei peritä vuokraa (uusi sopimuskausi 2025-26). Taidehalli ei peri provisiota.

Tila on erotettu muusta toiminnasta väliseinällä. Tilassa on betonilattia ja valkoiset seinät.

Galleria Vanha Kappalaisentalo

Kappalaisentalo sijaitsee keskeisellä paikalla Vanhassa Porvoossa Raatihuoneentorin laidalla. Galleria on kooltaan noin 100 m2, ja se jakautuu neljään valoisaan huoneeseen.

  • seinäpituus 50 jm
  • korkeus 2,4–2,5 m
  • ripustusrimat
  • kiviseiniin naulaaminen ei ole sallittua
  • kohdevaloja

Näyttelyaika on kuusi viikkoa (vuosi 2024-), tilasta ei peritä vuokraa (uusi sopimuskausi 2025-26). Galleria ei peri provisiota.

Porvoon kaupungin palvelutalot

Porvoossa näyttelytoimintaa järjestetään 4 palvelutalossa ja yhdessä palvelukeskuksessa, jotka sijaitsevat eri puolilla kaupunkia: Palomäen palvelutalo, Johanna-koti, Pääskypellon palvelukoti, Toukovuoren palvelukoti ja Omenamäen palvelukeskus. Näyttelytilat sijaitsevat palvelutalojen käytävätiloissa ja kohderyhmänä ovat palvelutaloissa asuvat ikäihmiset, heidän läheiset sekä henkilökunta. Tilassa on käytössä ripustuslista, -langat ja -koukut. Seinätilaa on käytössä tilasta riippuen yhteensä n. 10-14 metriä / palvelutalo. Näyttelyaika on kolme kuukautta ja taiteilijalle maksetaan 250 euron ripustuspalkkio. Näyttelystä ei peritä myyntiprovisiota.

Lisätietoja

Porvoon Taidehalli

Henrik Lindqvist

Näyttelykoordinaattori

Galleria Vanha Kappalaisentalo

Sini Kallio

Koordinaattori