Siirry sisältöön

Näyttelyhakuaika on päättynyt

Porvoon Taidehallin, Galleria Vanha Kappalaisentalon ja Kulma Gallerian näyttelyhaku syksyllä 2025 ja keväällä 2026 pidettäviin näyttelyihin sekä näyttelyhaku kulttuurihyvinvointia tukevaan näyttelytoimintaan palvelutaloissa ja -kodeissa vuodelle 2025 on päättynyt. Näyttelyajan saaneille ilmoitetaan asiasta kesäkuun aikana. Muille hakijoille pyritään ilmoittamaan päätöksestä pian tämän jälkeen. Toiminnasta vastaa Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut.

Hakuaika syksyllä 2025 ja keväällä 2026 pidettäviin näyttelyihin oli 2.-30.4.2024.

Porvoon Taidehalli

Näyttelytila pinta-alaltaan 164 m2 sijaitsee Taidetehtaan toisessa kerroksessa. Tilassa toimii myös taidelainaamo Konsta, Yrjö A. Jäntin taidekokoelma ja mediataiteen näyttelytila Fikka. Näyttelyaika on kuusi viikkoa (sisältäen rakennusviikon), vuokraa ei peritä. Näyttelytilassa on valvonta. Taidehalli ei peri myyntiprovisiota.

Henrik Lindqvist

Näyttelykoordinaattori

Galleria Vanha Kappalaisentalo

Kappalaisentalo sijaitsee keskeisellä paikalla Vanhassa Porvoossa Raatihuoneentorin laidalla. Gallerian pinta-ala on 100 m2 ja se jakautuu neljään valoisaan huoneeseen. Näyttelyaika on kuusi viikkoa (sisältäen rakennusviikon), vuokraa ei peritä. Näyttelytilassa on valvonta. Galleria ei peri myyntiprovisiota.

Palvelutalot Porvoossa

Porvoossa näyttelytoimintaa on 4 palvelutalossa ja yhdessä palvelukeskuksessa, jotka sijaitsevat eri puolilla kaupunkia: Palomäen palvelutalo, Johanna-koti, Pääskypellon palvelukoti, Toukovuoren palvelukoti ja Omenamäen palvelukeskus. Näyttelytilat sijaitsevat näiden palvelutalojen käytävätiloissa ja kohderyhmänä ovat palvelutaloissa asuvat ikäihmiset, heidän läheiset sekä henkilökunta. Näyttelyaika on kolme kuukautta ja taiteilijalle maksetaan 250 euron ripustuspalkkio. Näyttelystä ei peritä myyntiprovisiota.