Hoppa till innehåll

Borgå Konsthall

Utställningsutrymmet finns i Konstfabrikens andra våning. I samma utrymme finns också artotek Konsta, Galleri Fikka och Yrjö A. Jänttis Konstsamling.

Utställningsutrymmet är 164 m2 stort, höjden 3,10–4,7 m, bredd 9,90 m.
Utställningstiden är sex veckor (inklusive en vecka för att bygga upp utställningen), ingen hyra tas ut. Utställningslokalen övervakas. Konsthallen tar inte ut någon försäljningsprovision.

Galleri Gamla Kaplansgården

Kaplansgården är belägen i gamla Borgå vid Rådhustorget. Galleriet är 100 m2 stor och består av fyra ljusa rum.

  • Vägglängt 50 m
  • Höjden 2,4–2,5 m
  • Opphängingsribbor
  • Det är inte tillåten att spika på väggen.
  • Spotljusar

Utställningstiden är sex veckor (inklusive en vecka för att bygga upp utställningen), ingen hyra tas ut. Utställningslokalen övervakas. Galleriet tar inte ut någon försäljningsprovision.

Borgå stads servicehus

I Borgå finns 4 servicehem och 1 servicecenter: Brandbackens servicehus, Johanna-hemmet, Svalåkerns servicehem, Majbergets servicehem och Äppelbackens servicecenter. Målgruppen för utställningen är de som bor i servicehemmen, deras anhöriga och servicehemmets personal. Utrymmet har en upphängningslist, trådar och krokar. Beroende på utrymmet, finns det totalt ca 10-14 meter väggyta per servicehus. Utställningstiden är 3 månader och konstnären får en ersättning på 250 €. Av de sålda verken tas ingen provision.

Tilläggsinformation

Borgå Konsthall

Henrik Lindqvist

Utställningskoordinator

Galleri Gamla Kaplansgården och utställningar i servicehem i Borgå

Sini Kallio

Kulturkoordinator