Siirry sisältöön

Prasert, tilahuoltaja

Porvoon Ateria- ja puhtauspalvelut

Haluan saada aikaan työssäni puhtautta ja iloa. Työ ei ole liian rankkaa, kun siihen on varattu sopivasti aikaa ja kun on hyvä järjestelmä ja rutiini.

Olen tilahuoltaja Porvoon ateria- ja puhtauspalveluissa. Työhöni kuuluu siivousta Hinthaaran koululla ja autan ruokailussa tiskissä. Koulumme 3-henkisen keittiö- ja siivoushenkilöstön kesken sijaistamme myös toisiamme ja autamme toisiamme eri tehtävissä.

Olen myös yhteistyössä koulun opettajien ja oppilaiden kanssa. Opettajat ovat ystävällisiä ja heiltä olen saanut tukea ja neuvoja, kun minulle aluksi koulu oli uusi. Koulun lapset ovat ihania. He luottavat työni jälkeen, kun uivat leikeissään pitkin lattioita! Nuorimmat oppilaat yrittävät saada minua mukaan leikkimään piilosta. Meillä on tosi mukava tiimi täällä Hinthaarassa.

Haluan saada aikaan työssäni puhtautta ja iloa. Voin olla tyytyväinen työni jälkeen ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Yksi lapsistakin kyseli, että ”miksi sinä olet siivooja, eikö se ole rankka työ?” Vastasin hänelle, että tykkään kun tulee puhdasta, minä nautin tästä työstä. Työ ei ole liian rankkaa, kun siihen on varattu sopivasti aikaa ja kun on hyvä järjestelmä ja rutiini. Silloin työn ehtii tehdä hyvin eikä tarvitse stressata tai kiirehtiä liikoja.

Olen kotoisin Thaimaasta, mutta asunut Suomessa jo yli 20 vuotta. Olen ehtinyt tehdä tosi monenlaista työtä ja monessa eri paikassa mansikkafarmista lounasravintolaan. Olen opiskellut Thaimaassa parturi-kampaajaksi ja kokiksi ja vielä Suomessa ammattikoulussa laitoshoitajaksi. Nyt tässä työssä haluaisin jatkaa eläkeikään asti!

Porvoon ateria- ja puhtauspalvelut on joustava ja kannustava työnantaja. Olen joutunut välillä olla poissa työstä henkilökohtaisen elämän takia. Olen kuitenkin saanut jatkaa taas, kun se on ollut mahdollista. Kielen oppimiseen olen saanut kannustusta. Kun olen maininnut esimiehelle, että haluaisin oppia lisää suomen kieltä, hän on auttanut minua etsimällä sopivia kursseja.

Tämä on mukava työpaikka!