Siirry sisältöön

Avoin keskustelu- ja tiedotustilaisuus Zentrassa nuorten mopoilusta ja kesän Mopomiiteistä

Porvoon nuorisopalvelut järjestää yhteisen keskustelu- ja tiedotustilaisuuden nuorten mopoilusta ja kesälle 2024 suunnitelluista Mopomiiteistä tiistaina 16.4.2024 klo.17 nuorisotila Zentrassa, Mannerheiminkatu 20.

Mopokypäriä.

Kutsu tilaisuuteen on kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä mopoilevien nuorten ja poliisin kanssa.

Mopotoiminta ja mopoilu on monelle nuorelle hyvä ja opettava harrastus, joka mahdollistaa vapaamman liikkumisen. Mopoilun ympärille on kasvanut erilaisia nuorten itsensä järjestämiä tapahtumia ja toimintaa, kuten kesäaikoihin ajoittuvat Mopomiitit. Mopomiitteissä nuoret kokoontuvat tapaamaan muita mopoilevia nuoria, esittelemään omaa kulkuvälinettä sekä näyttämään ajotaitojaan.

Porvoolaiset nuoret suunnittelevat Mopomiitti-tapahtumien luvittamista virallisiksi tapahtumiksi yhteistyössä Porvoon kaupungin, Itä-Uudenmaan pelastustoimen sekä Itä-Uudenmaan poliisin kanssa kesälle 2024.

Virallisesti järjestettyjen ja luvitettujen tapahtumien avulla pystytään lisäämään tapahtuman osallistujien ja muiden teillä liikkujien turvallisuutta sekä vähentämään tapahtumasta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa asukkaille viestinnän ja tiedotuksen avulla.