Siirry sisältöön

Kesäloma lähestyy – vielä on tilaa leireillä ja retkillä

Osa Porvoon kaupungin järjestämistä kesäleireistä on jo täynnä, mutta vielä on tilaa muutamilla leireillä ja retkillä.

Valokuvassa kaksi tyttöä syö jäätelöä joen rannalla.

Ilmoittaudu mukaan:

Vapaita paikkoja on vielä muun muassa retkelle Kokonniemen kiipeilypuistoon, jossa pääsee seikkailemaan köysiradoilla. Aikaa seikkailulle on 3,5 tuntia, lisäksi seuraaville retkille ja leireille mahtuu mukaan:
Frisbeegolfleiri on ulkoilupainotteinen päiväleiri 10.–14.6., jossa kierretään nuorten kanssa lähialueiden frisbeegolfratoja pelaten, harjoitellen ja opiskellen lajia monipuolisesti. Leiri on tarkoitettu kaiken tasoisille lajin harrastajille, 5. luokkalaisista ylöspäin.
12- vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille suunnatulla Simulaatio-leirillä yhdistyy virtuaalinen ja todellinen maailma. Leirillä pelataan yhdessä mm. rallipeliä, jonka jälkeen testataan ajotaitoja oikealla karting- radalla ja farmipelin innoittamana tartutaan farmipuuhiin oikealla eläintilalla. Leiri järjestetään ma-to, 10.–13.6. Zentrassa sekä retkikohteissa.
Kesäinen Tampere kutsuu 13- vuotiaita ja sitä vanhempia nuoria mukaan nuorisopalvelujen leirille ti-pe 25–28.6. Leirillä yövytään nuorisotilalla, seikkaillaan bussilla, kävellen ja ratikalla, shoppaillaan ja nautitaan ihanasta kesäsäästä.
3.–6. luokkalaisille järjestetään Kesäleiri ti-to 11.-13.6.2024 Kevätkummun nuorisotilalla, Kantele-talossa. Leirillä pelaillaan, leikitään ja vietetään aikaa yhdessä erilaisten toimintojen parissa. Ohjelmassa on rentoa ja hauskaa ohjelmaa mm. askartelua, ja pientä kisailua eri lajeissa. Nuoret kesätyöntekijät suunnittelevat ja ohjaavat leirin nuorisotyöntekijä apunaan.
Nuorisopalvelujen Helsinki Pride- leirillä osallistutaan yhdessä kesän suosituimpaan ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtumaan ja erityisesti Nuorten Pride ohjelmaan pe-su 28.–30.6. Leiri on tarkoitettu kaikille 13–17-vuotiaille nuorille seksuaalisuutta ja sukupuolta katsomatta.


Retkiä kaikenikäisille

Liikuntapalveluiden retki suuntautuu Vihdin Puuhaparkkiin perjantaina 7. kesäkuuta. Aktiviteettipuistossa voi viettää hauskan ja liikunnallisen päivän monenlaisten aktiviteettien parissa. Retkelle lähdetään linja-autokuljetuksella klo 9 Rauhankadun turistipysäkiltä (Rauhankatu 20). Takaisin Porvoossa ollaan noin klo 17.30. 40 €:n hinta sisältää linja-autokuljetuksen sekä Puuhapark- rannekkeen.

Hypecon on hyvinkääläinen, maksuton ja ikärajaton anime- ja pelitapahtuma, jossa pääsee tutustumaan niin puheohjelmiin, Warhammeriin, myyntipöytiin kuin upeisiin esityksiin lavalla. Nuorisopalvelut järjestää retken tapahtumaan lauantaina 8. kesäkuuta. Retki on suunnattu 6.lk ja sitä vanhemmille nuorille. Nuoremmat pääsevät mukaan huoltajan tai muun aikuisen seurassa. Retken hinta, 10 € sisältää bussikuljetuksen Porvoo-Hyvinkää-Porvoo sekä tapaturmavakuutuksen matkan aikana.

Nuorisopalvelujen retkelle Särkänniemen huvipuistoon lähdetään tiistaina 18. kesäkuuta klo 9 yhteiskuljetuksella Rauhankadun turistipysäkiltä (Rauhankatu 20). Takaisin Porvoossa ollaan noin klo 21. Retken hinta, 60 € sisältää huvipuistorannekkeen ja bussikuljetukset Porvoo-Tampere-Porvoo. Mukaan voivat ilmoittautua 6.lk ja sitä vanhemmat nuoret. Nuoremmat tarvitsevat mukaan huoltajan tai muun täysi-ikäisen.


Nuoret räppärit, tervetuloa!

Nuorisopalvelut järjestää Zentrassa 5.–6.6. klo 14-19 rap-musiikkiin keskittyvät iltapäivät, johon voit tulla kirjoittamaan, hiomaan ja esittämään omia räp-tuotoksia. Voit olla aloittelija, tai kokeneempi harrastaja. Käytämme kaksi päivää yksilöllisesti sekä yhdessä räp-musiikin tekemiseen. Sessioissa voi kirjoittaa itsekseen tai yhdessä, hioa jo valmiita tekstejä ja keskustella tekniikoista sekä tyyleistä. Sessioissa saa myös halutessaan palautetta omista lyriikoista, sekä flowsta ja äänenkäytöstä. Sessiot ovat tarkoitettu yli 13-vuotiaille porvoolaisnuorille. Noudatamme turvallisemman tilan sääntöjä ja otamme mielellämme mukaan moninaisen joukon nuoria sanataiteilijoita. Ilmoittautumiset nuorisotyöntekijä Lasse Yrjölälle, puh. 040 559 7484.

Osallistu Zentra Makeoveriin ja muuta nuorisotila omannäköiseksesi!

Tule mukaan suunnittelemaan ja maalaamaan Zentraa 11.–14.6. klo 12–16. Mukaan mahtuu 6 osallistujaa, ja osallistujien tulee olla 7. luokkalaisia tai sitä vanhempia. Ensimmäisenä päivänä luomme “moodboardin” ja suunnittelemme, millaisia haluaisimme tilojen olevan. Seuraavina päivinä toteutamme suunnitelmat yhdessä. Osallistujat saavat työtodistuksen osallistumisestaan. Muista pukeutua vaatteisiin, jotka saavat likaantua, sillä maalaamme. Tule mukaan nauttimaan ja pitämään hauskaa! Ilmoittautumiset nuorisotyöntekijä Emilia Söderströmille, puh. 040 587 3174.